Snežana Dakić briljirala izjavom! I žene koriste „pušap”, što i muškarci ne bi koristili uloške za obuću: Ne osuđujem ih

24.01.2023

18:45

0

Novinarka i voditeljka ističe da ona nema ništa protiv trikova kojima se koriste muškarci kako bi povećali samopuzdanje

Snežana Dakić briljirala izjavom! I žene koriste „pušap”, što i muškarci ne bi koristili uloške za obuću: Ne osuđujem ih
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Snežana Dakić otvorena je da priča o brojnim tabu temama današnjice. Kako je izjavila, ona nema nikakve predrasude što pojedini muškarci nose uloške za obuću koje im povećavaju visinu, s obzirom na to da se i dame koriste raznim trikovima kako bi sebi podigle samopouzdanje.

- I žene koriste „pušap”, podižu zadnjice, stavljaju veštačke trepavice, na kraju krajeva nose i štikle kako bi izgledale više - kaže Dakićeva i dodaje da je potpuno u redu da se i muškarci koriste tajnama:

ATAImages/Antonio Ahel
Snežana Dakić

- Ja to ne bih osuđivala, ali svakako to je samo za neki prvi utisak. Na kraju ono što nas privlači nije ni visina ni debljina, ni obim ovoga i onoga, već neka ljudska dimenzija, šarm i harizma. Danas smo mnogo više nesigurni u sebe, nego što je to realno -ispričala je Snežana Dakić. 

S obzirom na to da je ona visoka žena, kaže da uz nju ide i stasitiji muškarac. Ali ipak, presudno je ono što ta osoba poseduje, a ne fizička lepota. 

ATAImages/ A.A.
Snežana Dakić

- Sve je stvar ličnog ukusa. Da je neko dobar, divan, pažljiv, da ima kapacitet za ljubav. Neki međuljudski odnos se ne meri u dimenzijama, ali jeste neka ulaznica. Ako vam treba tih šest centimetara uloška da bi vaša divna ličnost do nekog doprla, oprošteno vam je. Znaš kako kažu bake, najvažnije je da se pupak spoji - našalila se Snežana Dakić u emisiji na Prvoj televiziji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike