„Spremna sam za onog pravog, za klince nemam vremena!" Snežana Dakić o ljubavi i muškarcima: Ove četiri stavke su joj veoma važne!

18.01.2023

20:55

0

Voditeljka smatra da je samo tri odsto svih njih jači od nje, ali je to uopšte ne plaši jer ima ispunjen život

„Spremna sam za onog pravog, za klince nemam vremena!" Snežana Dakić o ljubavi i muškarcima: Ove četiri stavke su joj veoma važne!
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Snežana Dakić priznaje da je tek u zrelim godinama naučila da uživa u sitnicama. Sada, ona vodi značajno mirniji život nego ranije i spremna je za veliku ljubav, ali nikako da pronađe onog pravog.

- Sada vodim mirniji život. Imam ćerku, vodim novu emisiju, bavim se lajfkoučingom i uglavnom volim da budem kod kuće... Spremna sam za onog pravog, ali ga još nisam našla. Nemam vremena za nezrele klince i smatram da je samo tri odsto muškaraca jače od mene. Takvi ljudi su retki i retko sam se zaljubljivala, ali sam sigurna da postoje - izjavila je ona za jedne domaće medije, pa dodala kako joj većina prilazi u svojstvu fana, a ne potencijalnog partnera.

 

 

- To me ne plaši, jer imam ispunjen život. Ipak, volim što sam i sa više od 50 godina još uvek poželjna muškarcima. Žene u srednjim godinama znaju šta hoće i ne pritiskamo muškarce da nam prave decu, što je inače ono od čega oni beže - objasnila je ona za „Alo", pa nastavila o tome koliko joj je u odnosima važno razumevanje, ali da i fizički izgled nije ništa manje bitan.

- Iz tog razloga vredno radim na svom izgledu i treba mi muškarac koji vežba, zdravo živi, dobro se oblači i ima manire - otvoreno je rekla ona, kojoj to što je poznata u stvari pravi najveće probleme na ovom polju.

- Dobijam brojne komplimente, ali im ne verujem, jer se muškarci ponašaju kao da nisam obična žena koja je ženstvena, šarmantna, romantična - nabrajala je voditeljka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike