Trudna Rijana nastupa na dodeli Oskara 2023: Pevačica ne staje

23.02.2023

21:15

0

Posle Superboula, Rijana će nastupati i na 95. dodeli Oskara

Trudna Rijana nastupa na dodeli Oskara 2023: Pevačica ne staje
Rijana - Copyright Profimedia

Iako se još uvek nisu slegli utisci sa Superboula, trudna Rijana je spremna za još jedan nastup. Naime, ona je noiminovana za Oskara i nastupiće na ceremoniji dodele nagrada 12. marta.

Vlasnica hita „Shut Up and Drive” otpevaće numeru „Lift Me Up” -temu iz Marvelovog filma „Crni panter: Vakanda zauvek” - stoji u objavi Akademija filmske umetnosti i nauke.

Pomenuta numera je nominovana za Oskara u kategoriji za najbolju originalnu pesmu, a ovo je inače, prva Rijanina nominacija za Oskara.

O Rijaninom nastupu tokom poluvremena Superboula, koji je održan 12. februara, ne prestaje da se priča. Tada je publici otkrila da je u drugom stanju i da sa svojim partnerom Asap Rokijem čeka drugo dete i otpevala je neke od svojih najvećih hitova.  

Profimedia
Rijana

Tokom 13-minutnog nastupa otpevalča je numere „Rude Boi“, „Umbrella“ i „Work“.

Inače, mišljenja publike o Rijaninom nastupu na Superboulu su podeljena. Jedni su oduševljeni njenom interpretacijom, stajlingom i odabirom pesama, dok su je drugi kritikovali, ističući da nije pevala uživo. 

- Neverovatno kako Rijana može da nastavi da peva čak i kada odloži mikrofon i uopšte ne pomera usne - rekao je jedan gledalac, a isto takvo zapažanje je imala i jedna obožavateljka.

- Šteta što Rijana sinhronizuje usne- rekla je druga, dodajući snimak njene obrade pesme Kanjea Vesta „All of the Lights“, na kojoj se njene usne i tekst ne poklapaju.

Profimedia
Rijana

Akademija, koja je domaćin dodele Oskara naglasila je da Rijana ima titulu devetostruke dobitnice Gremi nagrada, koja se može pohvaliti sa osam multiplatinastih albuma i 14 singlova koji su zauzeli prvo mesto na Bilbord Hot 100 listi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike