Reakcije Adel iz publike na Superboulu zapalile internet: Došla je samo iz jednog razloga! (FOTO/VIDEO)

14.02.2023

10:36

0

Rijanin nastup joj je poslužio kao inspiracija za buduće projekte

Reakcije Adel iz publike na Superboulu zapalile internet: Došla je samo iz jednog razloga! (FOTO/VIDEO)
Adel - Copyright Profimedia

Pre nešto više od 24 časa održan je još jedan Superboul, a dugoiščekivani Rijanin nastup glavna je svetska tema, budući da je pevačica ponovo u drugom stanju i nije nastupala punih pet godina.

U publici se našla i britanska pevačica Adel, koja je na društvenim mrežama postala pravi hit nakon izjave kako je došla na Superboul samo da bi videla Rijanin nastup na poluvremenu.

Adel je u jednom trenutku kamera snimala u krupnom planu dok je program posmatrala iz publike, a kadrovi su obišli svet.

Adel je priznala da je jako zanimalo što je Rijana pripremila za poluvreme najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u, s obzirom da je jedna od najvećih planetarnih zvezda koja nije nastupala punih 5 godina.

- Idem samo zbog Rijane, baš me briga. Rijana je neustrašiva i ima svoj stav. Sada će pokazati šta može na jednoj od najvećih i najpoznatijih pozornica na svetu - rekla je Adele pre SuperBoula, prenosi LADbible.

Britanska pevačica je na tribinama sedela pored brojnih drugih zvezda, kao što su Džej Zi, ser Pol Makartni i Gordon Remzi.

Ona je ubrzo postala predmet brojnih mimova na društvenim mrežama, pa su se mnogi šalili da je "prespavala utakmicu sve do Rijaninog nastupa".

"Adel je poput svih nas. Došla zbog Rijane i ničeg drugog", "Čudno da nije otišla nakon Rijaninog nastupa", "Svi smo mi Adel - ne razumem igru, ne zanima me, tišina. Došli smo da vidimo Rijanu", samo su neki od komentara na Tviteru.

Inače, na SuperBoulu su prisustvovali i Bili Ajliš, Cara Delevinj, LeBron Džejms, Kevin Hart, Šakil O'Nil, Flojd Mejveder i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike