Internet gori: Rijana prvi put nominovana za Oskara, Tejlor Svift po mišljenju fanova "pokradena"!

24.01.2023

16:14

0

Slavna pevačica sa Barbadosa nastavlja da niže uspehe

Internet gori: Rijana prvi put nominovana za Oskara, Tejlor Svift po mišljenju fanova "pokradena"!
Nominovana za Oskara: Rijana - Copyright Profimedia

Dugoočekivane nominacije za 95. dodelu Oskara koja će biti održana 12. marta u Dolbi teatru u Holivudu, danas su objavljene, a među šestoro nominovanih za najbolju muziku našla se i jedna od najvećih zvezda današnjice, Rijana

Naime, slavna pevačica sa Barbadosa nominovana je za pesmu "Lift Me Up" iz filma "Black Panter: Wakanda Forever". Objavljena u novembru, pesma je prva Rijanina originalna kompoziciju posle mnogo godina, a pevačica potpisuje pesmu zajedno sa rediteljem Rajanom Kuglerom, Oskarom nagrađenim kompozitorom Ludvigom Goransonom i nigerijskim pevačem Temsom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Među nominovanima je i Lejdi Gaga, nekadašnja dobitnica u ovoj kategoriji za "Star Is Born", a iako su mnogi očekivali da će svoju prvu nominaciju za najprestižniju filmsku nagradu dobiti i pevačica Tejlor Svift, to se ipak nije dogodilo. Ovaj potez Akademije filmskih nauka i umetnosti razbesneo je, i inače, agresivne fanove pop zvezde.

Profimedia
Tejlor Svift

Kompozicija Sviftove „Carolina“ iz "Where the Crawdads Sing" ove sezone bila je nominovana za "Critics Choise" nagrade, Zlatni globus i "Hollywood Music in Media Awards". "Carolina" je takođe nominovana za Gremi. 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike