Rijana ponovo trudna! Pevačica veličanstvenim nastupom na Superboulu pokazala stomak (FOTO)

13.02.2023

09:01

0

Stajling ju je odao najviše, a posle su i potvrdili

Rijana ponovo trudna! Pevačica veličanstvenim nastupom na Superboulu pokazala stomak (FOTO)
Rijana ponovo trudna - Copyright Profimedia

Rijana se posle pet godina pojavila na najgledanijem sportskom događaju u SAD-u - Superboulu, što su njeni obožavaoci nestrpljivo čekali, a ona ih je iznenadila još jednim lepim vestima.

Naime, Rijana je ponovo u drugom stanju!

Nastup je započela na lebdećoj platformi, a na sebi je imala crveni kombinezon i jaknu. Dočekana je gromoglasnim aplauzom, koji nije prestao ni tokom prve pesme "B*tch Better Have My Money". Uz nju su se na pozornici pojavili brojni plesači odeveni u bele trenerke i bele jakne.

Uz svoje plesače, od kojih su neki ostali na lebdećim platformama, Rijana je u petnaestominutnom nastupu izvela i koreografiju uz svoje stare i nove hitove, kao što su 'Where Have You Been', 'Only Girl', 'We Found Love', 'Rude Boy', 'Umbrella' i brojni drugi. Nastup je, uz vatromet, završila s pesmom 'Diamonds'.

Međutim, njen stajling otkrio je gledaocima iza malih ekrana i veliko iznenađenje. Pevačica s reperom ASAP Rokijem (34) čeka drugo dete. Njen stomak mogao je da se primeti iz aviona, naročito zbog uskog stajlinga, a srećne vesti potvrdili su njeni predstavnici za "The Hollywood Reporter".

Podsetimo, Rijana je u maju prošle godine postala majka dečaka, a sve vreme trudnoće nosila je provokativne kombinacije. Posle porođaja dugo se pričalo i o njenoj kilaži, ali po svemu sudeći, pevačicu to nije mnogo zanimalo jer je nastavila da se oblači oskudno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike