Helena Bonam Karter je posle rastanka s Timom Bartonom bila u crnini: Tad baš nisam bila sva svoja!

17.12.2022

06:59

0

Ovaj raskid ju je toliko boleo, da nije znala šta će sa sobom

Helena Bonam Karter je posle rastanka s Timom Bartonom bila u crnini: Tad baš nisam bila sva svoja!
Tim Barton - Copyright Profimedia

Helena Bonam Karter i Tim Barton raskinuli su posle 13 godina ljubavi, 2014. Prisećajući se tog perioda, glumica je istakla kako je sa namerom nosila crninu - ne bi li svima dala do znanja da to tada gotovo i nije bila ona.

- Želela sam da ljudima dam do znanja da to tada nisam bila prava ja. Tugovala sam, morala sam iznova da stanem na svoje noge, da ustanem s poda - objašnjavala je u okviru „Therapy Works" podkasta nedavno, pa dodala:

- Kada dođe takvo vreme, niko nije sav svoj, pa nisam ni ja bila. Niti je trebalo da budem. Mislim da ljudi i dalje teško pokazuju i iskazuju koliko su ranjivi. Svi se vode onom „moramo biti jaki" i osuđujemo one koji to možda nisu. I gubitak ide ruku pod ruku s poštovanjem. Valja nekad pritisnuti dugme za pauzu (u snazi).

Iako ona i Barton nikada nisu „stali na ludi kamen", veza im je bila poput braka, a i dobili su sina zajedno, Bilija, te ćerku Nel. Zato je glumica često ovaj rastanak i nazivala razvodom u javnosti.

- Prošla sam kroz veoma bolan razvod. Ovo je dugo trajalo i tek će, a dogodila se smrt zajednice. Mi smo roditelji, tako da se odnos u neku ruku i nastavlja. Samo veza mora da prođe kroz period transformacije. Veoma je komplikovano deliti decu... - kazala je jednom prilikom ona, koja se dugo navikavala na tada novonastalu situaciju.

Helena Bonam Karter, Profimedia
 

Danas, međutim, u srećnoj je vezi s Rajom Dagom Holmbom. Tokom svog intervjua, našalila se rekavši:

- Ono što ljude spaja je smeh, ne sek*. Sek* je precenjen. Mada, ovo možda samo govori o tome kako ga ja upražnjavam.

Helena Bonam Karter i Raj u šetnji, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike