Ćerka Monike Beluči promenila jednu stvar na sebi: Sada neodoljivo podseća na slavnu majku!

25.01.2023

17:45

1

Njihova lepota je tema svih svetskih medija

Ćerka Monike Beluči promenila jednu stvar na sebi: Sada neodoljivo podseća na slavnu majku!
Monika Beluči - Copyright Profimedia

Iako joj je majka jedna od najlepših i najpopularnijih žena sveta, Deva Kasel se do sada nije mnogo eksponirala u javnosti.

Ipak, reklo bi se da je ćerka planetarno poznate glumice Monike Beluči stasala u prelepu ženu i da je došlo vreme da je javnost bolje upozna.

Tokom nekoliko dana koji su bili više nego uzbudljivi na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu imali smo priliku da vidimo najnovije, najatraktivnije modele, kao i one koji su u modnom svetu izazvali pravu polemiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Najveće iznenađenje za sve bile su identične haljine manekenke Irine Šajk i Kajli Džener, ali nisu samo one te koje su privukle veliku pažnju javnosti.

Modna kuća “Dior” nedavno je predstavila svoju kolekciju odevnih predmeta, a među velikim brojem poznatih ličnosti iz sveta mode, filma, muzike našla se i ona, ćerka italijanske lepotice Monike Beluči - Deva Kasel.

Devu nismo imali prilike često da vidimo u javnosti sa poznatom majkom, a ono što je ovog puta odlučila da pokaže, bilo vredno pažnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

Ona se na događaju pojavila u crnoj elegantnoj haljini, a cjekokupni izgled upotpunila je drastičnom promjenom frizure, što je neodoljivo podsetilo na njenu majku.

Podsetimo, naslednica Monike Beluči i Vensana Kasela je nedavno bila u prilici „da šeta" na „D&G" iventu u Sirakuzi, usled čega je kolabirala i podigla veliku prašinu u javnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike