Promenila je dva fakulteta, a javna scena je ne zanima: Evo čime se bavi ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića

08.10.2022

12:22

0

Autor: Marija Mitić

Stalna mušterija joj je upravo majka

Promenila je dva fakulteta, a javna scena je ne zanima: Evo čime se bavi ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića
Danijel, Suzana, Aleksandra, Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ćerka pevačice Suzane Jovanović i medijskog maga Saše Popovića, Aleksandra, studirala je dva fakulteta, međutim, u tim sferama se nije pronašla. Iako bi joj mnogi prognozirali veliku karijeru u muzici ili generalno javnom poslu, njena majka kaže da Aleksandra nema takvih afiniteta.

- Ni moj sin iz prvog braka, ni moja ni Sašina ćerka ne vole javnost i nikako ih ne možete videti u medijama. Naša ćerka je do sada promenila dva fakulteta. Ne zna ni ona čime želi da se bavi, pa se traži. Tu neodlučnost je nasledila na mene i ja sam prvo upisala ekonomsku školu, pa prešla u trgovačku, jer me ekonomija nije zanimala. Kod nje se to još nije iskristalisalo, ali neće da bude javna ličnost. Moja deca su se tako rodila i to su nam nametnuli. Rekli su nam „ako vi morate da budete javne ličnosti“ mi ne moramo.

24sedam/Danica Božović
Porodica Popović

Ono što je Aleksandru privuklo jeste nega i lepota pa je tako odlučila da se bavi manikirom, a redovna mušetrija joj je majka Suzana.

- Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje - rekla je Suzana gostujući u emisiji Milizam.

Inače, suzanin sin Danijel je završio SAEE školu za inženjera zvuka u Ljubljani i radi u Grandu, dok je i njegova supruga Tijana zaposlena u ovoj firmi kao šminkerka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike