Nison je zbog svadbe propustio ulogu Džejmsa Bonda: Ženi se posle zato popeo na glavu!

22.02.2023

10:32

1

Često bi, između ostalog, išao za njom i pevušio pesmu iz filmova o tajnom agentu

Nison je zbog svadbe propustio ulogu Džejmsa Bonda: Ženi se posle zato popeo na glavu!
Lijam Nison - Copyright Profimedia

Lijam Nison je Natašu Ričardson upoznao 1993. godine, dok su radili na „Ani Kristi". On je bio poznati srcolomac, a ona supruga producenta Roberta Foksa. Pošto se razvela, stupili su u vezu u kojoj je on isprva bio prilično suzdržan. Tek se vremenom opustio, a sudbonosno „da" su izgovorili na jednoj farmi u Njujorku 1994.

Međutim, malo je poznato da je Nison zbog te svadbe propustio priliku da postane Džejms Bond. „Budeš li to prihvatio, nema svadbe", rekla mu je i on to i dan-danas pamti.

- Dala mi je „Bondov ultimatum". I bukvalno je tako mislila! Dajte, toliko je lepotica koje vam u raznim zemljama uskaču i iskaču iz kreveta... Verujem da joj je to pomoglo da se ovako postavi - ispričao je jednom prilikom, za „Rolling Stone", govoreći na tu temu.

Iako je odmah odbio da postane 007, dugo se šalio s Natašom zbog toga. Imao je običaj da ide za njom i pevuši temu iz „Bonda", od ruku pravi pištolj i prikrada se...

- Uživao sam u tome! - priznaje poznati glumac, koji je s Ričardsonovom prilično brzo u braku dobio i decu.

Podsetimo, velika tragedija snašla ih je u martu 2009, kada je Nataša pala na skijanju u Kanadi i povredila glavu. Kacigu nije nosila, ali je isprva delovala mnogo bolje nego što je bila. Lijam je zbog posla boravio u Torontu. Otrčao supruzi u pomoć kada je čuo da je u bolnici, iako tad još nije delovalo da će biti ozbiljnijih posledica.

Stara fotografija Lijama Nisona sa suprugom, Profimedia
 

Zatim, obavestili su ga da je ona u stanju moždane smrti.

- Rekao sam joj da je volim. Rekao sam joj: „Draga, ne vraćaš nam se. Povredila si glavu" - prenosili su strani mediji reči glumca, koji je na kraju bio i taj koji je morao da donese nikad težu odluku.

Pristao je da se ona isključi s aparata i preminula je dva dana posle nezgode, a on za njom i dan-danas pati. Svakako, voli da je se priseti i uživca razgovarajući o njoj. Često napominje da mu je bila sve i da ga je naučila šta znači bezuslovna ljubav.

- S vremena na vreme mi se desi da čujem ulazna vrata i gotovo sam siguran da ću sledeće čuti njen glas. Neverovatno - izmamio je mnogima suze na lice on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike