Merilin i Čaplinov sin nisu bili samo ljubavnici! Ovako je upoznala Čarlija, a on je branio nasledniku da je zavoli (FOTO)

05.10.2022

05:45

0

Iako je i sam bio veliki fan Monroove, smatrao je izuzetno lepom ženom, mezimcu je naglasio kako „sad nije vreme za ljubav"

Merilin i Čaplinov sin nisu bili samo ljubavnici! Ovako je upoznala Čarlija, a on je branio nasledniku da je zavoli (FOTO)
Copyright Profimedia

Merlin Monro rođena je kao Norma Džin Mortenson, kasnije Baker. Većina ju je, međutim, gledala samo kao poznatu filmsku divu, zavodljivu plavušu, te je dobar deo života provela tragajući za nekim ko će „videti nju pravu" - pisalo se i u raznim knjigama o njoj. Jedan od onih koji su najpre pali na Normine čari bio je Čarls Spenser Čaplin III, sin čuvenog Čarlija Čaplina, koji je u filmskim krugovima bio poznat kao Čarls Čaplin Mlađi.

Čaplin Mlađi, Printscreen/Imdb
 

Rodom iz Beverli Hilsa, stariji je naslednik Čaplina i Lite Grej. Njega i mlađeg Sidneja je posle razvoda podigla majka uz pomoć bake. S ocem su počeli da grade nešto prisniji odnos tek sredinom 1930. godina, odlazeći mu u česte posete.

Čarli Čaplin, Profimedia
 

Glumio je u 13 filmova, a 1960. je objavio knjigu „Moj otac, Čarli Čaplin".

Lepotica

Otkako se na „Netfliksu" pojavio film „Plavuša", u moru oprečnih komentara često se spominje i njegova veza s Merilin, ali i kolegom Edijem Robinsonom Mlađim. U stvarnosti, oni nisu bili zajedno u isto vreme. Njegova ljubavna priča s Monroovom bila je kratkog veka, tvrdi Entoni Samers, koji je napisao „Goddess: The Secret Lives of Marilyn Monroe" o glumici.

Tu se navodi da je Kas (Čaplin Mlađi) čak odveo Merilin kući na upoznavanje 1947, na ručak, piše „The Cinemaholic".

- Ona je prava lepotica. Kakva figura! Divim se tvom ukusu, sine, izuzetno - govorio je Čaplin, a pisao njegov sin.

Merilin Monro, Profimedia
 

- Samo, pazi. Nemoj još da se zaljubljuješ. Sad je vreme za obrazovanje, treba prvo time da se pozabaviš - navodno je dodao.

Međutim, Kas ga nije poslušao i proveo je niz meseci s Normom. Posle romanse su uspeli da ostanu dugogodišnji prijatelji, prenose strani mediji.

Smrt

Čaplin Mlađi je preminuo krajem marta 1968. godine od plućne embolije. Imao je tek nešto više od 40 godina tada. Iako se sada ponovo često spominje zbog ove ljubavne priče, sa Merilin nije baš imao posebno turbulentan odnos.

Merilin Monro, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike