Uz provokativne fotke Karleuša poželela sebi ono što joj najviše fali: Treba mi ljubav koju nemam (FOTO)

02.01.2023

16:43

1

Pevačica je otkrila i kakve još želje ima za 2023. godinu

Uz provokativne fotke Karleuša poželela sebi ono što joj najviše fali: Treba mi ljubav koju nemam (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša je na svom nalogu na Instagramu objavila seriju provokativnih fotografija u novogodišnjem izdanju, koje su privukle veliku pažnju.

Mnogi tvrde da nikad seksepilnije nije izgledala, te su joj poručili da je prava bomba. Međutim, nije to ono što je jedino što zapada za oko, već i poruka koju je ostavila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Jelena je, naime, otkrila kakve želje ima i šta bi volela da joj se ostvari u 2023. godini, a jedna stavka je mnoge iznenadila.

- Srećna Nova godina! Vreme je da poželim i sebi nešto, iako odavno nemam želje. Želim sebi volju i snagu, želim sebi motivaciju i fokus, želim sebi jako i zdravo telo i još jaču psihu, da izdržim oluju koja dolazi. Želim sebi da nađem toliko dobrote u sebi da oprostim ljudima kada mi čine loše, da loše vratim dobrim - piše Karleuša i nastavlja:

- Želim sebi ono što odavno nemam, a to je ljubav. Želim sebi dečiju sreću i radovanje malim stvarima, ali želim i velike koncerte po čitavoj planeti jer ja sam ja samo kada sam na bini, pred mojom publikom. Želim sebi ove godine album života. Želim sebi mir i spokoj u duši jer ja to zaslužujem. Srećna nova godina… Jer će mi sreća biti potrebna.

Jelena je, podsetimo, za doček Nove godine nastupala u jednom prestoničkom hotelu, a tom prilikom je otkrila da su njene ćerke sa njom, te da nose mamine haljine

Pored toga, gostujući u jednoj emisiji, pevačica je otkrila i u kakvom je trenutno odnosu sa suprugom Duškom Tošićem, od kog se još uvek nije razvela, iako je to najavljivala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike