Samo Karleuša može ovoliko da zaradi od jedne reklame! Sklopila ugovor sa svetskim brendom, već može stan da kupi!

10.02.2023

11:30

4

Ova godina dobro joj je počela

Samo Karleuša može ovoliko da zaradi od jedne reklame! Sklopila ugovor sa svetskim brendom, već može stan da kupi!
Jelena Karleuša - Copyright Instagram screenshot / karleusastar

Jelena Karleuša, osim od muzike, zarađuje novac i od reklamiranja proizvoda na Instagramu, a početkom 2023. godine sklopila je ugovor sa jednom svetskom kompanijom za onlajn prodaju garderobe i modnih dodataka.

Tako pevačica za samo jednu Instagram objavu dobija ogroman honorar - čak 15.000 evra.

Iako na ovoj društvenoj mreži raznorazne proizvode reklamiraju njene mnogobrojne koleginice, poput Seke Aleksić, Nataše Bekvalac i drugih, JK se definitvno izdvaja po zaradi, te je u velikom plusu svakog meseca.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Takođe, ono što joj je omogućilo da znatno uveća svoj novčanik jeste i činjenica da je gotovo jedina koja je napravila dogovor sa nekim svetskim brendom, dok ostali pevači uglavnom reklamiraju proizvode iz Srbije.

- Sve je dogovoreno početkom godine. Ona se od sredine januara na svom profilu u njihovoj garderobi slikala pet puta. Pošto je za jednu objavu na zidu plaćena 15.000 evra, lako se dolazi do računice od vrtoglavih 75.000 evra koje je zaradila za manje od mesec dana. Inače, pre nekoliko godina je bila plaćena do 10.000 evra po objavi - otkrio je izvor za "Kurir" blizak pevačici, dodajući da Jelena ima najviše pratilaca na Instagramu među svojim kolegama.

Ono što je još zanimljivije, jeste to da se i u ovoj priči JK može uporediti sa svetskim facama, jer sa ovim onlajn brendom sarađuju i neka od najpoznatijih imena današnjice, poput Kajli Džener, Kloi i Kortni Kardašijan i Kardi Bi. Jelena je jedina sa ovih prostora koja ih reklamira, tako da zaista ima čime da se pohvali - ističe izvor.

Kako nije skromna, i sama pevačica potvrdila je nedavno da su joj se vrata za biznis širom otvorila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Ja sam zaštitno lice ovog brenda, s kojim imam sponzorski ugovor. To znači da sam ja debelo plaćena kako bih promovisala njihove modele. Ovaj brend radi s najvećim svetskim zvezdama, koje takođe imaju sponzorske ugovore, i to je u svetu najnormalnija stvar - poručila je Karleuša.

Podsetimo, kako je 24sedam saznao, Karleuša je trebalo da snimi pesmu "Koka roka" koju je radio pokojni Milan Radulović Laća, ali ju je juče najavila njena rivalka Dara Bubamara.

JK je, kako smo saznali, pesmu odbila jer joj je bila "debilna", a Dara je odmah osula paljbu po njoj:

Mateja Stanisavljević/ATAImages/Antonio Ahel
Dara Bubamara i Jelena Karleuša

- To su gluposti. Pesmu smo zajedno Laća i ja radili kod mene kući, a muziku je radio Dejan Kostić. Strašno je i žalosno što takve priče kruže, a dečko je preminuo. Pritom svi znaju u kakvim su oni odnosima bili i kakvo je mišljenje imao o njoj. To verovatno njoj sada treba marketing, pošto ne postoji nigde. Klasična ona, hoće da se uhvati za nešto kako bi ušla u priču.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike