Milan Marić progovorio o ljubavnim brodolomima: Neki su raskidi koliko teški, toliko i oslobađajući!

28.10.2022

11:15

0

Glumac priča kako je ostavljao, ali i kako su devojke ostavljale njega, što je njegovim fanovima nežnijeg pola svakako bilo iznenađenje da čuju

Milan Marić progovorio o ljubavnim brodolomima: Neki su raskidi koliko teški, toliko i oslobađajući!
Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Milan Marić, poznati glumac, dosledan je stavu da ne komentariše svoj ljubavni status. Međutim, u razgovoru za jedan magazin se dotakao statusa s*ks simbola, žena generalno, veza i raskida, ali i toga kako se za 10 godina vidi - sa porodicom i decom.

‒ Taj trenutak sigurno dolazi, a kad, videćemo. Primetio sam da mi se u poslednje vreme nude isključivo uloge očeva s decom, što tumačim kao neku vrstu simbolične poruke:„'Ajde, 'ajde, vreme ti je", počeo je on za „Gloriju" pa otkrio šta prvo primeti kod pripadnica nežnijeg pola, te kakve ga to dame zasigurno obaraju sa nogu.

‒ U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe - naglašava glumac, koji je novinaru hrvatskog izdanja pomenutog magazina zatim priznao da je i te kako bio ostavljan.

Nije samo on bio taj koji je prekidao veze.

„Sve je to za ljude!"

‒ Da. I dobijao sam nogu i davao je, sve je to za ljude. Svaki raskid je težak, jer označava prekid odnosa u koji smo uložili energiju, vreme i veliki deo sebe, ali je istovremeno rasterećujući i oslobađajući kad se odnos pretvori u muku – zaključio je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike