Konačno pronađena turska glumica koju su mediji "sahranili" nakon razarajućeg zemljotresa!

15.02.2023

08:30

1

Sumnjalo se na najgore, a Džansu Dere je nestala kako bi pomagala najugroženijima nakon stravične nesreće

Konačno pronađena turska glumica koju su mediji "sahranili" nakon razarajućeg zemljotresa!
Džansu Dere - Copyright Profimedia

Juče je kao bomba u evropskim medijima odjeknula vest da je turska glumica Džansu Dere nestala u ruševinama nakon razornog zemljotresa u Turskoj.

Njeni fanovi su se zabrinuli kada je nakon razornih zemljotresa nestala s društvenih mreža, a ona je sada pronađena.

Turski mediji digli su pravu paniku zbog njenog nestanka, a javnost je sumnjala na najgore. Za njom se tragalo, a fanove je naročito zabrinula činjenica da se nije oglašavala ni na društvenim mrežama nakon tragedije.

 

 

Kuća turske glumice navodno se nalazi u epicentru potresa, a jedan tamošnji novinar je izjavio kako glumica poslednjih dana pomaže svojim sugrađanima, međutim, ni to nije smirilo njene fanove.

Na društvenim mrežama sada su se pojavili snimci na kojima se vidi glumica kako pomaže ljudima koji su ostali bez svojih domova. Džansu je uz još neke koleginice pružila podršku turskom narodu u teškim trenucima i zaboravila na slavu.

Profimedia
Džansu Dere

Inače, 41-godišnja Džansu Dere je bivša manekenka i nesuđena arheološkinja koju turski producenti prvu zovu kad im treba fatalna žena koja će privući milione gledalaca.

- Obožavam glumu, ali ne i slavu, jer na javnom mestu nemam ni pet sekundi mira. Svaka moja reč i svaki moj postupak su pod lupom, a tako je naporno živeti. Ali kad bolje razmislim, to je mala cena koju treba platiti za sve dobro što mi gluma donosi - rekla je ova lepotica jednom prilikom.

Džansu je slavu širom Evrope stekla ulogama u hit serijama kao što su "Sila", "Ezel" i "Sulejman Veličanstveni", nakon čega je na nekoliko godina odlučila da se odmori od glume. Ove serije bile su izuzetno popularne i na području Balkana.

I dok je na poslovnom polju više nego uspešna, Džansu, nažalost, ne prati sreća u ljubavi. U odnose se najviše razočarala kada je 2009. trebalo da se uda za turskog komičara Džema Jilmaza, ali on se zaljubio u njenu najbolju prijateljicu Ahu Jagtu. Njih dvoje su se venčali i dobili dete, ali sreća nije potrajala ni tri godine, a kada je Džem kasnije pokušao da joj se vrati, njoj to više nije bilo ni na kraj pameti.

- Danima sam plakala zbog toga. Bila sam izdana, povređena i ništa nije moglo da me razveseli. Bila sam na dnu. Prijatelji su se trudili oko mene, stalno su me izvodili, pokušavali da me nasmeju i oraspolože, ali tonula sam sve dublje u depresiju - izjavila je svojevremeno, ali ni nakon toga nije gubila veru u ljubav, te je počela vezu s tadašnjim menadžerom Džemom Ajdinom, ali njegova ljubavna afera s drugom ženom brzo je odjeknula u medijima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike