Za Kardašijanove kažu da su "poznati zato što su poznati", ali Kris Džener sad uzvraća udarac!

16.10.2022

12:36

1

Popularna "mamadžerka" ne dozvoljava da neko nipodaštava njenu decu

Za Kardašijanove kažu da su "poznati zato što su poznati", ali Kris Džener sad uzvraća udarac!
profimedia-0481523779 - Copyright Profimedia

Porodicu Kardašijan od početka prati ista rečenica - da su poznati zato što su poznati. Neki ljudi smatraju da oni nemaju nijedan talenat, odnosno da ne znaju ni da pevaju ni da igraju, pa je čudno zašto su toliko popularni.

Kris Džener, mamadžerka, već 20 godina se sa decom bori protiv ovakvog vida diskriminacije njene porodice, ali je sada rešila javno da uzvrati.

Profimedia
Kris Džener

U najnovijoj epizodi njihovog porodičnog rijalitija uporedila je sebe i svoju porodicu sa vlasnikom "Amazona" Džefom Bezosom.

- Ne znam zašto je počelo to pitanje koji talenat mi imamo. Je l' bi možda pitali Džefa Bezosa to? Da li zna da igra? Da li zna da peva? - rekla je Kris, pa nastavila:

- Imamo neverovatne poslove koji su postali ekstremno uspešni. I uživamo u tome što možemo da se bavimo njima kao porodica. To je naša supermoć. Nema ničeg lošeg tu.

Profimedia
Kris Džener

Kim Kardašijan je jednom prilikom odgovorila na ovu opasku koja prati njenu porodicu.

- Koga briga? Mi radimo kao ludi, fokusirani smo na pozitivne stvari. Ako mislite da smo poznati bez razloga, žao mi je. Nemamo energiju time da se bavimo. Ne moramo da pevamo, igramo ili glumimo. Živimo naše živote i uspeli smo. Ne znam šta bih vam više rekla - odgovorila je Kim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike