Otkriven detalj iz testamenta Kris Džener: Evo šta će ostaviti Nort Vest! (FOTO)

16.09.2022

20:25

0

Tada, Kim je bila u osmom mesecu trudnoće, pa nije uspela da zadrži emocije

Otkriven detalj iz testamenta Kris Džener: Evo šta će ostaviti Nort Vest! (FOTO)
profimedia-0248925707 - Copyright Profimedia

Kris Džener je, osim kao „mamadžerka", veoma poznata i po tome što voli da joj je sve cakum-pakum, pa tako i testament koji, po svemu sudeći, rednovno „apdejtuje". Još oko mesec dana pre nego što se Nort Vest pridružila ovoj višečlanoj porodici, poznata baka joj je ostavila jednu skupocenu tašnu, zbog čega je trudna Kim dosta plakala, prenose strani mediji.

U tom periodu, inače, osim što se pripremala za svoje prvo fotografisanje s dizajnerom Karlom Lagerfeldom, žarko je želela izvesnu tašnu koju je - njena majka tada dobila na poklon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

- Karl je došao nakoliko sati kasnije, a onda se pojavila Kris, od glave do pete u starom „Šanelu" - prisećala se ona u „The Late Late" šouu sa Džejmsom Kordenom.

- Maštala sam o tome koju li ću tašnu dobiti na poklon. I, tada, nestrpljivo sam iščekivala momenat. Onda sam je videla, „Lego" klač, ona kristalna - objasnila je, naglasivši da ju je Lagerfeld nosio sa sobom, a onda na njeno veliko iznenađenje, predao Dženerovoj.  

- Utrčala sam u kupatilo i tamo sam se isplakala jer, bila sam trudna, hormoni su mi poludeli - pamti i danas ona.

Zatim, ispričala je kako je imala u planu da je pokloni ćerki posle porođaja, jer je u pitanju zaista neverovatan modni detalj, pa se bila razočarala. Međutim, Nort će je svakako dobiti - jer je Kris to naglasila u svom testamentu, tvrdi Kardašijanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike