Sudbonosno! Anastasija će se udati za Gudelja i tek tad će shvatiti ko je: Sve o turbulentnoj vezi Cecine ćerke i fudbalera

18.04.2022

11:45

5

Ražnatovićevoj bi život mogao da se promeni iz korena kroz samo nekoliko meseci

Sudbonosno! Anastasija će se udati za Gudelja i tek tad će shvatiti ko je: Sve o turbulentnoj vezi Cecine ćerke i fudbalera
anastasija gudelj horoskop5 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/MN Press/Pixabay

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su tek oko mesec dana zajedno, a već se ponašaju kao da im odnos traje godinama. Ona trenutno boravi u Sevilji, a sve vreme, društvo joj prave fudbalerov brat Dragi, kao i majka Olivera, te sportistina sestra Vanja.

Posle dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, svi se pitaju da li je Nemanja ipak onaj pravi, a kako bismo saznali nešto više o vezi koju i dalje drže u tajnosti, pozvali smo astrološkinju Nevenu Đorđević, koja je odmah uvidela da li je romansa pevačice i fudbalera bila zapisana u zvezdama.

Šta ih čeka u budućnosti, a i ko bi mogao da pravi probleme... ?

- S obzirom da je Anastasija Blizanac, a Nemanja Škorpija, to je i dovelo do toga da njihova veza tako brzo dospe u javnost. Njihova energija ne može da se zadrži za sebe. Upravo zbog nje oni od samog početka, od prvog minuta njihove veze, misle da su stvoreni jedno za drugo, dve polovine koje su se našle. Energija Blizanca i Škorpije to i radi. To je velika strast i, ako ih sada pitate, mislim da oni misle da je to to, da ništa ne može da im stane na put - počela je Đorđevićeva za 24sedam.

Međutim, ubrzo zatim, istakla je kako ista i te kako mora da se kontroliše.

- Mora da se radi na tom odnosu zato što će on vremenom hteti da ga produbi, izgradi, dok je Blizanac, u ovom slučaju Anastasija, u fazonu da se danas probudila ovako i „ovako ću da radim, sutra ću onako..." Oni vole da menjaju raspoloženja, dok Škorpije idu na sve ili ništa.

Nemanja Gudelj Profimedia
 

Nevena je primetila i kako su paru prve kuće u Ovnu. Te kuće, inače pokazuju kako nas drugi vide, kao i kako bismo mi voleli da nas okruženje posmatra i prihvata. Ražnatovićeva i Gudelj su, kaže, po tom pitanju gotovo isti, jer ih definiše isti znak.

- U njenoj prvoj kući je Venera, a u njegovoj sedmoj, bukvalno nasuprot njene prve, isto. Može se reći da su s te strane sudbinski povezani i da će ih ona spasiti od onoga što Blizanac i Škorpija mogu da poruše. Venera će ih „gurati", jer im je oboma ista suština po pitanju ove ljubavi - rekla je ona.

Takođe, oboma im je Mars veoma blizu Sunca.

Nemanja do sad nije imao sreće u ljubavi

- Njoj je u Blizancima, a njemu u Škorpiji. Ražnatovićeva je tako i po nekim svojim delima pravi Blizanac, a on Škorpija. To nas dovodi do problema, jer će on biti taj koji će sa Marsom u Škorpiji (planetom rata u destruktivnom znaku koji se bori za moć) možda svojim delima moći da uguši tu vezu - priča astrološkinja, pa dodaje:

- Međutim, u dvanaestoj kući ima Mesec koji predstavlja žene s kojima, inače, nije imao baš najbolje odnose, zbog Meseca. Ali, sudbinski mu je predodređena neka, koja može biti i Anastasija, tako da, on je do sada sve vreme lutao i nije mogao ni u jednoj vezi da pomisli: „E, to je to". Sada, zbog odnosa njenog Blizanca i njegove Škorpije, on s mladom pevačicom to oseća. Kao da je sudbinski povezan.

 

 

Kuće su im, dodaje, inače slično povezane u natalnoj karti. Posle prve u Ovnu, druga je u Biku i sve tako.

- Ono što im takođe daje velike šanse da i završe zajedno jeste što su im i kuće braka u istom znaku, u Vagi, a on je taj koji teži ljubavi. Nemanji je u sedmoj, kući braka i odnosa, Venera koja govori o tome da on živi za ljubav, to mu je suština, samo to ga zanima.

Iz tog razloga, sportista će „navijati" za sudbonosno „da".

- Mislim da će on „pogurati" tu priču sa Anastasijom. Njoj je Venera u prvoj kući, na prelazu, u stvari, prve i druge. Ona će zapravo s tim brakom da shvati ko je i šta je i šta želi. Suštinu sebe će saznati tek onda kad uđe u brak. Do sada, sve je bilo njeno lutanje.

 

 

Đorđevićeva naglašava i kako će se stvari veoma brzo odvijati među njima.

- Zbog njihovih takvih postavki, stvari će se brzo dešavati. Ako nastave ovu vezu, brzo će doći i do braka i svega što uz to ide. Neće biti godinama u vezi, da se to sve razvlači... Očas posla će biti i venčanja - zaključila je astrološkinja za naš portal.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike