Entoni Hopkins slavi 47 godina otkako je trezan! Glumac poslao važnu poruku: Lečeni sam alkoholičar, borite se

31.12.2022

09:31

0

Ovu njegovu objavu podržale su brojne holivudske zvezde

Entoni Hopkins slavi 47 godina otkako je trezan! Glumac poslao važnu poruku: Lečeni sam alkoholičar, borite se
Copyright Profimedia

Holivudski glumac Entoni Hopkins ponosno gazi devetu deceniju života, a ima energiju mladića. Veoma je aktivan na društvenim mrežama, a svojim fanovima je poželeo srećnu i uspešnu 2023. godinu, a ovu priliku je iskoristio da se pohvali da slavi 47 godina otkako je trezan

Naime, Hopkins se u mladosti odao ovom gadnom poroku, zbog kog je upadao u ozbiljne krize. Punih 47 godina nije popio ni kap alkohola, a sada je zvezda filma „Kad jaganjci utihnu” poslao poruku podrške svima koji se bore sa ovim problemom i poručio im je da ostanu jaki.

- Želim samo da vam poželim srećnu Novu godinu i da kažem da slavim 47 godina trezvenosti - počeo je na Instagramu glumac i dodao:

- Ja sam lečeni alkoholičar i želim da kažem da ima ljudi koji se bore... Budite ponosni na sebe, ponosni na svoj život.

Nakon ove objave, mnogi njegovi pratioci su mu poslali poruke podrške, između ostalih i Alek Boldvin, Naomi Kembel, Hju Džekmen, Amanda Kluts i mnogi drugi. 

Profimedia
Entoni Hopkins

 

Supermodel Naomi Kembel, koja je trezna od 2008. godine, a koja je pored alkohola imala problem i sa kokainom, pohvalila je glumca da je bio „sjajni svetionik” i inspiracija na sopstvenom „putovanju u oporavak”.

Davne, 1975. godine, shvatio je da nešto nije u redu sa njim, ali da u početku nije znao da je to neka vrsta mentalne i fizičke zavisosti od alkoholizma. Alkoholu se odao još u mladosti, jer se osećao krivim i duboko posramljenim zbog sreće u glumi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike