Zlata Petrović otkrila detalje Pejine operacije srca, pa priznala u kakvim je odnosima sa njegovom novom izabranicom!

02.02.2023

07:27

1

Pevačica ističe da sina Jovana ne želi da opterećuje, a čitava situacija naročito je potresla voditeljevu majku

Zlata Petrović otkrila detalje Pejine operacije srca, pa priznala u kakvim je odnosima sa njegovom novom izabranicom!
Zlata Petrović i Zoran Pejić Peja - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno je osetio bol u grudima zbog čega se hitno obratio lekaru, koji ga je uputio na hitnu operaciju, a navodno će mu biti ugrađem bajpas.

Brz način života i veliki obim posla su uticali na Pejino zdravlje, a njegova bivša supruga, pevačica Zlata Petrović progovorila je za medije o Pejinom zdravstvenom stanju i otkrila nove detalje.

Poznato je da Zlata u javnosti o svemu priča otvoreno, a sada je priznala da je i sa Pejinom novom izabranicom u korektnim odnosima, te su svo troje zajedno seli i popričali o voditeljevom zdravstvenom stanju, koje je naročito potreslo njegovu majku.

M.M./ATAImages
Zlata Petrović

Zlata je prvo istajkla da je Peja jak čovek, i da je pitanje da li će mu staviti bajpas ili stent, a ono u šta je sigurna, jeste da će Peja nakon oporavka morati da vodi zdraviji način života.

- Hvala Bogu on je super. Jak je čovek. Bile su konsultacije mesec dana, pa smo njegova supruga, on i ja pričali o tome. Njegova majka se baš sekira. Nećemo ni dete da preopterećujemo. U suštini, bilo je pitanje da li će bajpas ili stent, a to će vam Peja reći kada izađe. Sve će se lepo završiti, pa će morati malo život da dovede u red - rekla je Zlata, prenosi Kurir.

Antonio Ahel/ATAImages
Zoran Pejić Peja

Podsetimo, Peja će biti operisan nakon problema sa srcem koje ima. Na njegovo zdravstveno stanje, kako prenose mediji, najviše je uticalo često putovanje po Evropi zbog prirode njegovog posla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike