Zlata Petrović reciklira stare haljine zbog krize: Pevačica više ne želi da baca novac na krpice, okrenula novi list!

27.12.2022

19:19

0

Pevačica je ekonomičnija nego ranije

Zlata Petrović reciklira stare haljine zbog krize: Pevačica više ne želi da baca novac na krpice, okrenula novi list!
Zlata Petrović - Copyright ATAImages/ A.A.

Popularne pevačice su poznate po tome da mnogo novca izdvajaju na krpice i scensku garderobu. Mnoge stvari obuku samo jednom prilikom snimanja neke emisije ili nastupa, što nikako nije isplativo.

Međutim, ima onih koji su rešili da smanje budžet i svoju garderobu obuku više puta, ali u drugačijem obliku. Među njima se našla pevačica Zlata Petrović koja je svojevremeno trošila previše novca na haljine, kostime, šnajderke i modne kreatore.

Sada je rešila da okrene novi list

Pevačica je priznala da prepravlja i sređuje stare kreacije, jer ne želi da novac ''baca'' na stvari koje će obući jednom ili dva puta.

Antonio Ahel/ATAImages
Zlata Petrović

Zlata je na sceni već četiri decenije, a oduvek je važila za nekoga ko vodi računa o tome kako će se pojaviti u TV emisijama ili na nastupima. U poslednjih pet godina stvari su se drastično promenile i ona više ne želi niti ima da daje novac na odeću koju posle jednog nošenja više nikome nisu potrebne.

- Postala sam ekonomična i više se ne rasipam na ono što mi neće biti potrebno. Stare haljine recikliram, krizno je vreme. Obrađujem i prekrojim. Uvek napravim nešto novo. Kada me moja Goca Božinovska vidi, misli da sam kupila nešto novo, pa kaže: “Zlato, gde si to uzela, mnogo ti je lepa ta nova haljina“ - kaže Zlata.

Pevačica je potom otkrila i kako izgleda u kućnom izdanju, što sve češće možemo videti na društvenim mrežama njenog sina Jovana Pejića koji je snima svakodnevno i šeruje sa pratiocima.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Jovan Pejić i Zlata Petrović

- Sin me snima u svim situacijama. Nekada izgledam kao đavo, da prepadnem i sebe. On kaže da sam simpatična. Ja nemam problem s tim. Ja sam na pijaci svaki dan. Smešnija sam i ružnija sa ovom šminkom. Kući i na pijaci se mnogo lepše osećam - iskrena je Zlata, prenosi Republika.

Podsetimo, Zlata je godinama na ratnoj nozi sa koleginicom Snežanom Đurišić, o čemu je nedavno govorila i otkrila zbog čega je njihov sukob eskalirao nakon skoro dvadeset godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike