U Surčinu se Vukanovo rođenje slavilo do zore: Mikrofona se latio i Veljko Ražnatović! (VIDEO)

17.01.2023

09:25

0

Veseli gosti lumpovali do jutra

U Surčinu se Vukanovo rođenje slavilo do zore: Mikrofona se latio i Veljko Ražnatović! (VIDEO)
Bogdana i Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirko Šijan juče je dobio i drugog sina, nakon čega je odmah upriličio i veliko slavlje u porodičnoj vili u Surčinu, gde se okupio veliki broj njegovih, ali i prijatelja njegove porodice.

Njegova supruga Bojana porodila se u ponedeljak i na svet donela sina, kojem su dali ime Vukan. Mali Vukan je rođen baš na rođendan bake Goce Božinovske, što ju je posebno ganulo.

Instagram printscreen/ac3isb4ck
Veljko Ražnatović i Mirko Šijan

U Surčin na slavlje među prvima su stigli Gocina najbollja prijateljcia sa estrade Zlata Petrović, Mirkov drug Veljko Ražnatović i Bojanina sestra, Bogdana Ražnatović.

Mikrofona se u više navrata latila Zlata Petrović, a pravo iznenađenje je bilo kada je to učinio i Mirkov paša, bokser Veljko Ražnatović. Veljko je seo pored svoje supruge Bogdane i zapevao čuveni hit, što je oduševilo prisutne, ali se i proširilo društvenim mrežama.

Podsetimo, Bojana i Mirko u avgustu 2021. godine postali su ponosni roditelji svog prvenca Zorana koji je ime dobio po dedi, Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu, a mlada mama Bojana je u Narodni Front primljna juče u ranim jutarnjim satima, gde je na svet donela još jednog naslednika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike