Skupoceni stajling Milice Pavlović na MAC-u: Samo za tašnu i štikle dala 3.000 evra (FOTO)

30.01.2023

10:16

0

Pevačica je u potpunosti ispoštovala dres kod

Skupoceni stajling Milice Pavlović na MAC-u: Samo za tašnu i štikle dala 3.000 evra (FOTO)
Milica Pavlović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Milica Pavlović pojavila se na drugoj večeri Music Awards Ceremony 2023 obučena u dugu belu elegantnu haljinu. Pevačica je u potpunosti ispoštovala dres kod, a o njenom stajlingu se i te kako priča. 

Milica se pojavila u zanosnoj haljini do poda poznate hrvatske modne dizajnerke, koja je istakla sve što je potrebno, a Pavlovićeva je izgledala glamurozno. Uz haljinu je odabrala i sandale marke Saint Loren koje koštaju 731 evro. 

Ovaj stajling je upotpunila zlatnom bottega torbicom, čija cena je oko 2.023 evra, piše "Najžena". Osim toga ponela je i specifičan aksesoar koji se savršeno uklapao uz njenu odevnu kombinaciju.

Podsetimo, Milica je na MAC-u odnela pobedu u kategoriji album godine, posle čega je na bini otpevala nekoliko svojih pesama i najavila svoj novi album. 

U izjavi za medije je iste večeri i otkrila da li smatra da je Ana Nikolić sabotira nastupom u Areni i da li bi otišla na njen koncert. 

ATAImages/ M.M.
Milica Pavlović

- Biće mnogo lepih koncerata, za početak Jelena Rozga u aprilu, Željko Samardžić, radujem se svakom koncertu, sve su to imena sa lepim kariejrama i nadam se da će svako dati maksimum - kazala je Pavlovićeva i dodala: 

- Ako me Ana lično bude pozvala, otići ću na njen koncert. Gost, to je već druga priča, ali ovako da. Oprostila sam joj to što se dogodilo. Ja obožavam Anu Nikolić iz perioda albuma „Januar”. Tada su ona, Ksenija Pajčin i Jelena Karleuša bile brutalno dobre ribe - kazala je Milica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike