Ovo je bivši muž Lidije Vukićević: Rodila mu je dva sina, a sada isplivala fotografija stara 30 godina!

14.02.2023

07:49

0

Jedan od sinova je krenuo očevim stopama

Ovo je bivši muž Lidije Vukićević: Rodila mu je dva sina, a sada isplivala fotografija stara 30 godina!
Lidija Vukićević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lidija Vukićević godinama je važila za seks simbol bivše Jugoslavije, a njene uloge u filmskim i serijskim ostvarenjima uvek su izazivale veliku pažnju.

I dok je bila san svakog drugog muškarca u regionu, Lidija je svoj ljubavni život čuvala daleko od očiju javnosti. O toj temi nije mnogo govorila ni tokom devetogodišnjeg braka sa Mitrom Mrkelom.

Glumica je na ludi kamen stala dok je bila na samom vrhuncu svoje glumačke karijere, a upravo ta uloga joj je i obeležila život. U vreme kada se večala sa Mitrom, Lidija je bila zvezda kultne serije "Bolji život", te je i dan danas mnogi pamte kao Violetu Popadić.

Instagram screenshot / vukiceviclidija
Lidija Vukićević

Te 1991. godine Lidija je bila jedna od najpoželjnijih žena, a on jedan od najboljih fudbalera u zemlji, te nije ni čudo što je došlo do spoja dvoje mladih i uspešnih ljudi.

Lidija i Mitar su dobili dva sina. Andrej je krenuo očevim stopama i postao fudbaler, a David je završio Pilotsku akademiju u Vršcu. Obojica su stasali u lepo vaspitane, školovane momke.

Iako kod Lidije nemamo često priliku da vidimo fotografije sa bivšim ljubavima, na jednoj Instagram stranici je isplivala njena fotografija sa bivšim mužem iz perioda njihove najveće ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Mitar Mrkela, danas sportski direktor "Crvene zvezde", sa novom izabranicom Olgicom, 2013. godine dobio je sina Dušana, koga su sinovi iz prvog braka s ljubavlju prihvatili. Lidija, na novi brak i ne pomišlja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike