Lidija Vukićević pozirala na krevetu u crvenom donjem vešu: U fokusu bujno poprsje i duge noge! (FOTO)

30.01.2023

18:01

1

Pozitivni komentari na račun glumičinog izgleda su se samo nizali

Lidija Vukićević pozirala na krevetu u crvenom donjem vešu: U fokusu bujno poprsje i duge noge! (FOTO)
Lidija Vukićević - Copyright Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Poznata domaća glumica Lidija Vukićević ponovo je zaigrala na kartu provokacije, te je tom prilikom pokazala da joj godine ne mogu ništa.

Naime, Vukićevićeva je objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj pozira u svojoj spavaćoj sobi, u nikad oskudnijem izdanju. Ona je u bade mantilu i crvenom donjem vešu u prvi plan stavila svoje duge i vitke noge, ali i bujne grudi, a glumičini pratioci nisu ostali imuni na njene obline, te su se komentari samo nizali:

"Koliko si zgodna", "prava lepotica, izgledaš sve bolje", "mlađe glumice mogu samo da ti zavide", samo su neki od njih.

 

 

Podsetimo, Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", koja joj je bila velika odskočna daska i u finansijskom smislu.

Ona je više puta govorila o tome da je dobro profitirala pre više decenija kada je stala pred kamere, te šta je sve kupila od honorara koji je dobila u popularnoj seriji.

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu - priznala je Lidija, a zatim otkrila da je počastila još nekoga iz svoje porodice.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lidija Vukićević

Ona nije zaradila samo zahvaljujući ulozi Violete, već i zbog promotivnog programa koji se prikazivao u ekstremno popularnoj seriji devedesetih godina..

- Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - rekla je Lidija tokom jednog svog gostovanja u emisiji "Šok tok".

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike