Lidija Vukićević najbolje je zarađivala u seriji "Bolji život": Otkrila čitav spisak kako je troškarila, a tu je i jedna kuća!

24.01.2023

07:52

0

Lidija Vukićević najbolje je zarađivala u seriji "Bolji život": Otkrila čitav spisak kako je troškarila, a tu je i jedna kuća!
Lidija Vukićević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", koja joj je bila velika odskočna daska i u finansijskom smislu.

Ona je više puta govorila o tome da je dobro profitirala pre više decenija kada je stala pred kamere, te šta je sve kupila od honorara koji je dobila u popularnoj seriji.

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu - priznala je Vukićevićeva, a zatim otkrila da je počastila još nekoga iz svoje porodice.

Ona nije zaradila samo zahvaljujući ulozi Violete, već i zbog promotivnog programa koji se prikazivao u ekstremno popularnoj seriji devedesetih godina.

Printscreen/YouTube/IMDB
Serija "Bolji život"

- Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - rekla je Lidija tokom jednog svog gostovanja u emisiji "Šok tok".

Inače, mnogi komentarišu da se glumica nije mnogo promenila od emitovanja "Boljeg života", s obzirom na to da joj je kosa zaštitni znak i da i dalje ima vitku liniju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike