Glumila je devojku Džoija i Čendlera u "Prijateljima", a bila je ubeđena da neće dobiti ulogu: Otkrila detalje koje javnost nije znala

02.12.2022

07:30

0

Pojavila se u šest epizoda u četvrtoj sezoni, a među gledaocima je izazivala različita osećanja - od ljubavi do mržnje

Glumila je devojku Džoija i Čendlera u "Prijateljima", a bila je ubeđena da neće dobiti ulogu: Otkrila detalje koje javnost nije znala
Serija Prijatelji - Copyright Printscreen HBO MAX

Padžet Bruster, glumica koju su mnogi zavoleli u seriji "Kriminalni umovi" u ulozi Emili Prentis, slavu je zapravo stekla u sitkomu "Prijatelji"

Padžet je tumačila lik Keti, glumice koja je zapala za oko Čendleru Bingu, i to samo nekoliko trenutaka pre nego što je saznao da je njegov najbolji prijatelj Džoi u vezi sa njom. 

Džoi i Keti su nastavili vezu, ali Čendler nije mogao da skriva osećanja. Kada je napokon priznao Džoiju sve, njih dvojica nakratko nisu pričala, a onda je Tribijani popustio. Doduše, veza Čendlera i Keti nije dugo potrajala, a završila se njenom prevarom.

Bilo kako bilo, Padžet je ovu ulogu sjajno odigrala u šest epizoda četvrte sezone, a nedavno je progovorila o tome kako gleda na to iskustvo.

Kako je ispričala, to je bio zapravo njen prvi glumački posao.

- Ovo je bio moj prvi glumački posao. Malo čega se sećam jer sam bila veoma uplašena. Ali ekipa je bila sjajna prema meni - napisala je ona na Tviteru, a u jednoj emisiji je objasnila i kako je došlo do toga da dobije ulogu:

- Gledala sam "Prijatelje", dobila sam audiciju, pozvali su me ponovo i kada sam ušla, videla sam četiri veoma lepe, veoma poznate glumice i pomislila sam: "Ja ovo neću dobiti". Zato uopšte nisam bila nervozna.

Profimedia
Padžet Bruster

Kako je dalje otkrila, svima je jasno stavila do znanja da zna šta očekuju od nje.

- Vrata su se otvorila, ušla sam unutra i rekla: "Očigledno, ja sam vaša mala alternativa." Metju Peri je sedeo tu i rekao mi je: "Onog momenta kada si sebe nazvala malom, dobila si ulogu" - zaključila je Padžet. 

Padžet trenutno fanovi mogu da gledaju u seriji "Kriminalni umovi: Evolucija", nastavku serije "Kriminalni umovi", gde reprizira svoju legendarnu rolu Emili Prentis. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike