Metju Peri je počeo da pije sa početkom snimanja "Prijatelja": Dženifer Aniston je na setu svima rekla da imam problem sa alkoholom

24.10.2022

12:55

2

Autor: Marija Mitić

Glumac je o svemu progovorio u svojim memoarima

Metju Peri je počeo da pije sa početkom snimanja "Prijatelja": Dženifer Aniston je na setu svima rekla da imam problem sa alkoholom
profimedia-0732650577 - Copyright Profimedia

Glumac Metju Peri progovorio je o svom problemu sa alkoholom u memoarima "Friends, Lovers And The Big Terrible Thing". Promovišući knjigu, dao je i intervju za ABC News, u kojem, osim što je priznao da je u jednom trenutku pio litar votke dnevno, pričao je i o svom odnosu s koleginicom Dženifer Aniston dok su zajedno snimali "Prijatelje".

Naime, Dženifer mu je na setu pomenute serije "Prijatelji" rekla da svi znaju za njegov problem s alkoholom, ali bila je ta i koja mu je pružila najveću podršku.

- Zamislite kako je to bio zastrašujuć trenutak'', govori Metju i priznaje: U vreme kada je trebalo da budem glavni u gradu bio sam u mračnoj sobi sastajući se samo s dilerima droge i potpuno sam. Tajne te ubijaju. Tajne ubijaju ljude poput mene.

Profimedia
Dženifer Aniston

Peri u memoarima otkriva da je počeo da pije kada se 1994, kada je imao 24 godine, pridružio ekipi "Prijatelja". Tri godine kasnije navukao se i na lekove protiv bolova kada mu je nakon nesreće na džet-skiju doktor propisao lek vikodin.

Osim Aniston, tokom oporavka Peri je imao podršku i ostatka kolega sa seta: Meta Leblanka, Kortni Koks, Dejvida Švimera i Lise Kudrou. Rekao je da su imali razumevanja i bili strpljivi s njim.

- Pingvini, u prirodi, kada je jedan od njih bolestan ili kada je jako povređen, okružuju ga i podupiru. Hodaju okolo dok taj pingvin ne bude mogao da hoda sam. To je nešto što je glumačka ekipa učinila za mene - izjavio je Peri jednom prilikom o bivšim kolegama sa seta.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike