Nataša Bekvalac rešila da održi obećanje! Zbog ovoga je nabacila već četiri kilograma, ali ne odustaje (FOTO)

11.02.2023

15:51

2

Pevačica je odlučna u ideji da iskoreni jednu lošu naviku

Nataša Bekvalac rešila da održi obećanje! Zbog ovoga je nabacila već četiri kilograma, ali ne odustaje (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Bekvalac je krajem decembra prošle godine priznala na svom Instagramu da, iako je ostavila cigarete, one elektronske - nije. Tada, dala je obećanje kako će početkom nove 2023. probati da okrene još jedan list i u potpunosti se reši ove loše navike.

Sudeći po jednoj od njenih najnovijih objava u okviru „storija", održala je svoju reč i ne posustaje, iako je primetila da je i nabacila koji kilogram zbog promene koju je unela u svoju svakodnevicu.

- Ova lutkica ne puši već dvanaest dana - pohvalila se ona s plaže, pa istakla i da se zbog ovoga ugojila četiri kilograma.

Na ovaj način, zasigurno je pokrenula pravu lavinu komentara i reakcija svoje publike, te reči podrške.

Nataša Bekvalac, Instagram screenshot / bekvalceva
 

Podsetimo, Bekvalčeva je na Instagramu bila poručila:

- Ne znam zašto vam ovo pišem, ali imam potrebu. Lagala sam vas. Ostavila sam cigarete i nisam više zapalila nijednu, ali... Pušim elektronske... Evo, sada se slikam uz obećanje sebi da od 2. januara ostavljam i elektronske i onda sam lutkica, slobodna, bez poroka, lutkica za poželeti.

Pošto je obavila sve svoje poslovne obaveze oko praznika, početkom ovog meseca još jednom je istakla da joj nimalo „nije bilo lako da cigaretama kaže ne", te da je potražila i pomoć jedne doktorke kineske medicine koja joj je akupunkturom pomagala „da ostavi ovo zlo".

Zatim, obeležila je i prvu punu uspešnu nedelju.

- Zdrav život nije zagarantovan ako pazite sta jedete. Važnije je da pazite šta jede vas. Pozdrav od ovih lutkica, dan sedmi bez cigareta - napisala je uz fotografiju iz Dubaija, za koju je ispozirala sa ćerkicom Katjom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike