Ne biste verovali! Nataša Bekvalac diplomirala sa desetkom, ovu školu je završila: To želim da radim u budućnosti

30.01.2023

15:00

0

Pevačica je ovu školu upisala na nagovor svog oca

Ne biste verovali! Nataša Bekvalac diplomirala sa desetkom, ovu školu je završila: To želim da radim u budućnosti
Nataša Bekvalac - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nataša Bekvalac ima dve decenije dugu i uspešnu muzičku karijeru, ali nije želela da bude jedna od onih koji će se osloniti samo na to. Zato je završila, verovali ili ne, Višu školu za sportske trenere.

Ljubav prema sportu je, očekivano, nasledila od oca, vrhunskog fudbalskog stručnjaka Dragoljuba Bekvalca, koji je insistirao na tome da njegova ćerka upiše baš ovu obrazovnu ustanovu.

- Bilo je veoma lepo kad sam diplomirala s desetkom. Tog trenutka sam dobila želju da nastavim sa školovanjem - rekla je Nataša.

ATAImages/ Amir Hamzagic
Nataša Bekvalac

Život ju je naneo drugim karijernim putem, a Nataša danas ne bi mogla da zamisli sebe kako, na primer, u svlačionici u poluvremenu daje savete fudbalerima kako da igraju. 

No, drugi plan postoji.

- Ne, ali vidim sebe u nekom lepom fitnes centru kako pomažem ljudima da održe formu ili steknu vitku liniju. To je ono što u budućnosti želim da radim. Odličan sam teoretičar, ali loš praktičar - rekla je Nataša svojevremeno, piše "Hello", pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

- Znam da drugima pričam o prednostima zdravog načina života, ali ja živim kampanjski, hranim se neredovno. Događa se da izgubim po deset kilograma za dvadesetak dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike