Mirjana Antonović besna na Miroslava Ilića: Neću dozvoliti da moj sin ne dođe do cilja, pa makar završila u zatvoru

10.02.2023

08:48

1

Pevačeva bivša ljubavnica je istakla da ona nije tužila Miroslava, već njen sin Devin

Mirjana Antonović besna na Miroslava Ilića: Neću dozvoliti da moj sin ne dođe do cilja, pa makar završila u zatvoru
Mirjana Antonović i Miroslav Ilić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Godinama unazad traje sudska bitka za dokazivanje očinstva Devina Antonovića. Pevač Miroslav Ilić odbija da prihvatio očinstvo, a nekoliko puta je već imao suočavanje sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović, koju je čak i tužio za krivično delo povrede tajne postupka, ali slučaj je završen u korist Antonovićeve

- Ova objava je za zve one koji su pobrkali činjenice u vezi Devinove borbe sa ocem, Miroslavom Ilićem. Prvo što želim da kažem, po stoti put, nisam ja ta koja tužim Miroslava. Ne tužim ga ja već njegov sin. Ja nisam jurila ili svetila se Miroslavu svih godina dok je Devin rastao. Tada mi je bio najpotrebniji da izdržavamo i vodimo brigu o detetu. Tad je bio mlad pa ga bez obzira nisam jurila, zašto bih ga jurila sad? Devin je pokušao na fin način sa Miroslavom, ali kad je pročitao neke uvrede koje su bile usmerene meni, odlučio je da ga tuži, sad je to sve zahvatilo veći oblik - napisala je Mirjana, te pojasnila da je odnos između Miroslava i Devina postao sve zategnutiji: 

 

 

- Miroslav čini jednu grešku za drugom, sve to što radi čini Devina još upornijem. Ja sam tu samo da pružim sinu podršku. Meni nije potrebna niti slava niti novac u Srbiji. Da me slava interesovala imala sam i imam mnogo veće mogućnosti. Devin je vrhunski lekar u Americi i on nema vremena stalno da se odaziva Miroslavljevim glupostima - priča dalje Mirjana i dodaje: 

Pexels/Antonio Ahel/ATA Images
Miroslav Ilić i Mirjana Antonović

 

- Viši sud je pregledao sve dokaze, saslušao svedoke i nakon toga odlučio da su Miroslav Ilic i Devin otac i sin. Mislili smo da se konačno ova tragikomedija završila. Međutim izgleda da veze i vezice rade preko vremena, tako da Miroslav ponovo uspeva i dalje da razvlači ovu groznu situaciju. Ne bi me iznenadilo i da maltretiraju sudkinju koja je pravedno odlučila. Izgleda da je Miroslav bio u pravu kad nam je zapretio i rekao da je Beograd njegov. Nadam se da nije tako. Treba se tu čovek upitati ko koga juri i proganja? Njihova taktika je da izvrše pritisak na majku da bi slomili sina - dodala je ona na svom Fejsbuk profilu i zaključila:

- Istina je da Devina to sve pogađa, posebno što zna da to dolazi od strane oca. Tačno je da želi da me zaštiti, ali mu ja nikad neću dozvoliti da zbog mene, ne dođe do svog cilja, pa makar završila u zatvoru. Devin samo čeka odluku Apelacionog suda, pa makar kakva bila, da bi ako bude potrebno, predao celi slučaj na međunarodni sud. Sledeće ročište je u aprilu. Idemo dalje. Mislim da je svima postalo jasno koliko je potrebno da se sprovede Devinov Zakon.


Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike