Saga Devina Antonovića i Miroslava Ilića se nastavlja! Mirjana se oglasila, otkrila nove detalje: Nema predaje!

15.01.2023

16:59

1

Hoće li se ikada konačno utvrditi da li je pevač zaista Devinov otac?

Saga Devina Antonovića i Miroslava Ilića se nastavlja! Mirjana se oglasila, otkrila nove detalje: Nema predaje!
Devin i Mirjana Antonović, Miroslav Ilić - Copyright ataimages/24sedam

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, postala je poznata u našoj zemlji, a i šire, zbog njihovog spora oko dokazivanja očinstva njenog sina Devina

Ona je 26. maja objavila na svom Fejsbuk nalogu da je presuda stigla i da je utvrđeno da je Devin pevačev sin, međutim, izgleda da se proces nastavlja.

ATAImages/Antonio Ahel/G.G.
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

- Saga Miroslava Ilića i njegovog sina Devina Antonovića se nažalost produžava. Mislila sam da se epizoda završila kad je Viši sud u Beogradu pravedno utvrdio da su Miroslav Ilić i Devin otac i sin, međutim jos uvek nije - počela je Antonovićeva i dodala:

- Dobili smo novo ročište i počinjemo iznova. Miroslav zna i uvek je znao istinu. Ako mu je motiv da do te mere iscrpi svog sina Devina da bi se Devin predao, grdno se prevario. Devin samo ceka konačnu odluku u Srbiji da bi sve predao na medunarodni sud. Jeste da će do tada Devin postati i otac i deda, ali kad su istina i pravda u pitanju, nema predaje. 

ATAImages/ A.A./24sedam
Devin Antonović

Miroslav, podsetimo, nije želeo da komentariše ništa oko suđenja, a na dan kada je održavao koncert u decembru prošle godine u Areni, rekao je samo da će svi biti obavešteni o tome šta se dešava.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike