Mirjana Antonović raskrinkala taktiku Miroslava Ilića, pa osula paljbu po pevaču: Manipulator! Pritiska majku da bi slomio sina!

08.02.2023

19:37

2

Pevačeva bivša ljubavnica rešena da ide do kraja kada je u pitanju dokazivanje očinstva za njenog sina

Mirjana Antonović raskrinkala taktiku Miroslava Ilića, pa osula paljbu po pevaču: Manipulator! Pritiska majku da bi slomio sina!
Miroslav Ilić i Mirjana Antonović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images

Juče je odjeknula vest da je bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović dobila još jedan sudski spor protiv legendarnog pevača narodne muzike.

Kako je svima poznato, Mirjana Antonović i Miroslav Ilić godinama vode bitku oko dokazivanja očinstva za Mirjaninog sina Devina Antonovića, za koga ona tvrdi da je Ilićev.

Antonovićeva koja tvrdi da je otac njenog sina Devina pevač Miroslav Ilić, sada se putem audio-poziva uključila u program jedne emisije uživo, nakon čega je otkrila detalje tužbe koju je pevač podneo protiv nje, a kasnije i izgubio na sudu.

ATAImages/G. G.
Mirjana Antonović

- U pitanju je krivična prijava protiv mene za krivično delo povrede tajne postupka. Ja nisam smela ništa da prenosim u medijima što se dešavalo. Za to sledi kazna od godinu dana i nije baš prijatno. Ja sam se ipak pridržavala svega što je sudija zahtevala i kad su pregledali sudsku prijavu došli su do toga da je bez osnova i zato su je odbacili - kaže Antonovićeva i dodaje da ovo nije prvi puta da Ilić protiv nje podnosi tužbe:

- Prvo me je tužio za proganjanje. To je glupost velika. Žena koja živi 7000 kilometara daleko od njega da ga proganja. Mene proganjaju svaki dan. Pritisnem blok i nema više proganjanja. Ovo drugo tužba je ipak opasnija - objasnila je Mirjana.

Antonovićeva je uverena da Ilić tužbama želi da izvrši pritisak na nju kako bi ona i njen sin Devin odustali od tužbe oko dokazivanjan očinstva.

Pexels/Antonio Ahel/ATA Images
Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

- Ovo je očigledno sistematski pritisak na majku da bi sin odustao od tužbe. To je i manipulacija suda i zakona. Njemu je sve ovo jako teško palo. Pogotovo što postoji mogućnost da njegova majka ni kriva ni dužna završi u zatvoru. A smeta mi i ovo ometanje svih ovih šarlatana koji pričaju o meni po novinama. To je sve taktika kako bi slomio Devina, a to mu neće upaliti! Devin je suviše ranjen da bi odustao pošto on ne želi da ijedno drugo dete preživljava takvu bol. Ja mu ne bih dozvolila da on zbog mene ne učini to što želi pa makar završila u zatvoru - zaključila je Mirjana Antonović u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike