Miroslav Ilić izgubio na sudu od bivše ljubavnice: Nema krivičnog dela, evo kako je izbegla zatvor!

07.02.2023

14:16

3

Kako je 24sedam saznao, posle skoro godinu dana je i ovaj postupak između njih dvoje okončan

Miroslav Ilić izgubio na sudu od bivše ljubavnice: Nema krivičnog dela, evo kako je izbegla zatvor!
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Još jedan postupak između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović je okončan, a kako saznaje 24sedam, i ovog puta je to bilo u korist folkerove nekadašnje ljubavnice!

U pitanju je krivična prijava koju je pevač podneo protiv nekadašnje ljubavnice za krivično delo povrede tajne postupka.

Ovim povodom smo pozvali Vilijama Paspalovskog, Mirjaninog advokata, koji nam je potvrdio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobedila.

ATAImages/ G.G.
Mirjana Antonović sa advokatom Vilijamom Paspalovskim

- Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim, vi imate prvi tu informaciju - rekao nam je Mirjanin advokat kroz smeh i dodao:

- Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo. 

Povodom ove informacije 24sedam je kontaktirao i Miroslava Ilića, ali pevač nije želeo da komentariše ovu odluku Tužilaštva niti da nam otkrije da li će pokrenuti neki novi postupak protiv nekadašnje ljubavnice.

Podsetimo, pre nepunih godinu dana Miroslav je podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja. 

ataimages/24sedam
Devin i Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

- Od strane punomoćnika Miroslava Ilića podneta je prijava za delo povreda tajnosti podataka. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017, 2018. i 2019. godine kao i o nekim novinskim člancima... Toga puno ima, danas nismo mogli da se izjašnjavamo o tome. Potrebno je iskopirati predmet, videti o čemu se radi, pa će se Mirjana izjasniti - objasnio je tada njen advokat Vilijam Paspalovski i dodao da joj je pretilo godinu dana zatvora i novčana kazna za ovo delo, ukoliko bi se utvrdilo da je kriva.

Inače, kako je Mirjana nedavno izjavila, povodom presude suda da je Miroslav otac njenog sina Devina, oni će se vratiti na sud i početi iznova jer je presuda ukinuta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike