Bivši muž Mirjane Antonović dao njenom sinu prezime: Kristijan je postao Devin u šestoj godini

09.02.2023

10:00

0

Danijel jpristao da da Devinu svoje prezime, kako ne bi imao problema u školi

Bivši muž Mirjane Antonović dao njenom sinu prezime: Kristijan je postao Devin u šestoj godini
Devin i Mirjana Antonović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić i dalje nastavljaju bitku oko dokazivanja očinstva koju su započeli pre nekoliko godina. Kako je presuda da je pevač otac Devina Antonovića ukinuta i vraćena prvostepenom sudu, Ilić i njegova bivša ljubavnica nastavljaju suočavanje. 

Ilić godinama ne želi da prihvati da je Devin njegov sin, a Mirjanin bivši suprug Danijel Antonović je priznao njenog naslednika i dao mu svoje prezime, bez obzira što je tada već bio u procesu razvoda sa Mirjanom. 

ataimages/24sedam
Devin i Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

- Kada je Devin napunio šest godina i trebalo da krene u školu, a Miroslav se nije javljao,  Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao ono koje nosi njegova sestra, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Advokat je brzo predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od početka sam bio u toku sa svim dešavanjima u vezi sa tužbom i utvrđivanjem očinstva. Nedugo posle Devinovog rođenja sam saznao da je njegov biološki otac Miroslav Ilić - govorio je Danijel Antonović, koji je i danas blizak sa Devinom, ali i sa Mirjanom.

Ipak, za razliku od njih bogati biznismen se ne eksponira u medijima, a nema ni profil na društvenim mrežama.

Jednom prilikom je i Miroslav Ilić prokomentarisao to što njegov sin nosi prezime drugog čoveka.

Printscreen Facebook/Mirjana Antonović
Mirjana i Danijel Antonović

- Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - rekao je Ilić ranije. 

Inače, bivši muž Mirjane Antović, Danijel Antonović je bogati biznismen i bavi se prodajom luksuznog krzna. Mirjana je radila kao model, odnosno zaštitno lice te njegove firme.

Između njih je brzo planula ljubav, uplovili su u brak i dobili ćerku Dijanu. Ipak njihov nije potrajao, jer je Mirjani smetala posesivnost svog dragog. .

Ja sam za njega bila predmet koji nije mogao da pusti - opisivala je Mjihov odnos.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike