Mirjani Antonović preti godinu dana zatvora? Posle suđenja sa Miroslavom Ilićem kaže: To više nije čovek koga sam volela! (FOTO/VIDEO)

24.03.2022

10:04

1

Ona je otkrila utiske pred kamerama 24sedam o procesu koji sada protiv nje vodi pevač

Mirjani Antonović preti godinu dana zatvora? Posle suđenja sa Miroslavom Ilićem kaže: To više nije čovek koga sam volela! (FOTO/VIDEO)
Mirjana Antonovic sudjenje 2403 2022 foto db (10 - Copyright 24sedam/D. Božović

Mirjana Antonović stigla je u Palatu pravde zbog tužbe koju je protiv nje podneo Miroslav Ilić za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja, a kada je izašla iz zgrade otkrila je šta se tačno dešava.

Ona je sa timom advokata objasnila da ne zna još zašto je protiv nje podneta krivična prijava.

- Od strane punomoćnika Miroslava Ilića podneta je prijava za delo povreda tajnosti podataka. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017, 2018. i 2019. godine kao i o nekim novinskim člancima... Toga puno ima, danas nismo mogli da se izjašnjavamo o tome. Potrebno je iskopirati predmet, videti o čemu se radi, pa će se Mirjana izjasniti - objasnio je njen advokat Vilijam Paspalovski, na šta se ona nadovezala i ispričala koje je emicije sad vode.

Kako je reč o krivičnoj prijavi, dodao je advokat, ne postoji mogućnost novčane nadoknade, dok je Mirjana uz osmeh dodala - "zatvor".

- Preti joj godinu dana zatvora i novčana kazna - objasnio je Papspalovski.

Na pitanje ekipe 24sedam kako se oseća posle svega, kao i posle jučerašnjeg suđenja, istakla je:

- Šokantno, stvarno jeste. Ima dosta toga, nismo pročitali sve. Treba vremena da mi vidimo kakve to oni dokaze imaju i da vidimo šta je u pitanju uopšte. Nisam uplašena, to je očekivano, da neki problemi nastaju (osmeh) - kaže ona dodajući da se još okončanju problema sa Ilićem ne nazire kraj, iako je juče sud dao završnu reč, koju nijedna strana još ne zna.

- Ne poznajem više tog čoveka. Šokirana sam, to više nije čovek koga sam ja volela i poznavala, moj sin je isto šokiran kao i ja - zaključila je Mirjana.

Međutim, pevač se danas nije pojavio na ročištu već samo njegov pravni zastupnik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike