Reč Ilićeve bivše ljubavnice posle tužbe od pevača: „Devin i ja smo godinama bili javna tajna, a Miroslav je nešto posebno?"

25.03.2022

16:56

2

Prstom je, inače, uperio u nju tvrdeći da je u javnost iznela detalje slučaja suđenja

Reč Ilićeve bivše ljubavnice posle tužbe od pevača: „Devin i ja smo godinama bili javna tajna, a Miroslav je nešto posebno?"
Mirjana Antonović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miroslav Ilić je podigao tužbu protiv nekadašnje ljubavnice Mirjane Antonović za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona iznela u javnost detalje slučaja suđenja. Tim povodom, ona se prethodnog dana pojavila u Palati pravde, pa po poseti sudu pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam izrazila iznenađenje ako svega.

- Ne poznajem više tog čoveka. Šokirana sam, to više nije čovek koga sam ja volela i poznavala, moj sin je isto šokiran kao i ja - rekla nam je, između ostalog, Mirjana koja se danas oglasila i na društvenoj mreži Fejsbuk, te pokazala kako je i dalje u čudu.

- Dragi moji prijatelji, danas sam se osećala kao da sam izdala nacionalne tajne Srbije. U stvari me je Miroslav Ilić optužio da sam vam izdavala tajne zbivanja na sudu povezano s njim. Ovo malo istine već godinama kruži po društvenim mrežama. Od trenutka kada nas je sud obavestio da ne pričamo o sudskim događajima, ja nisam vama ništa iznosila - počela je Mirjana u svojoj opširnoj poruci na pomenutoj društvenoj mreži.

Mirjana Antonović pred Palatom pravde s advokatom, 24sedam/D. Božović
 

- Poštujem srpsko sudstvo i zbog toga se pridržavam njihovih instrukcija. Nije mi samo jasno šta je posebno u ovom slučaju sa Miroslavom da bi bilo tako tajanstveno? U Americi su ove vrste tužbi otvorene i medijama i narodu. Mnoge žene i deca su u sličnoj situaciji. Ispaštaju zbog zakona koji ne obavezuje roditelje na DNK analizu, povezano sa utvrđivanjem očinstva i materinstva - dodala je, pa se dotakla i sina Devina.

- Moje mišljenje je da svi treba da znamo šta se dešava iza zatvorenih vrata da bi izmenili zakone koji su zastareli. Zbog ovakvih tajni se većina naroda nađe zateknuto kad saznaju da je i sudstvo bezmoćno da naredi DNK analizu. Devin i ja smo godinama bili javna tajna zbog toga što su pojedinci uspevali da sakriju istinu i suzbiju medije. Pitanje je da li želimo i dalje da živimo u
mračnom dobu ili da pređemo u 21. vek? - zapitala se na kraju.

Printscreen Facebook / miroslava.pojuzina
 

Podsetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, već godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina. Trenutno, boravi i provodi vreme s prijateljicom, pevačicom Lepom Brenom.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike