Ljuba Perućica se podvrgao estetskoj hirurgiji! Pogledajte šta je sve radio i zašto mu je doktor poručio "da je bolestan u glavu"

09.08.2022

09:48

1

Pevač je jedan od retkih koji se ne stidi da prizna da je želeo da se ulepša

Ljuba Perućica se podvrgao estetskoj hirurgiji! Pogledajte šta je sve radio i zašto mu je doktor poručio "da je bolestan u glavu"
ljuba perucica - Copyright Instagram printscreen/baperucica

Ljuba Perućica iznenadio je mnoge kada je odlučio da se podvrgne estetskoj hirurgiji i to javno.

On je otišao u ordinaciju zajedno sa suprugom Katarinom, koja je sve vreme intervencije snimala. Prema onome što je pokazao na Instagramu, pevač je zatezao lice, tačnije podizao je kožu lica.

Tokom procesa, koji ga izgleda nije boleo nimalo dok su mu zabadali dugačke igle, on se sve vreme smejao. To je čak nasmejalo i doktora koji je bračnom paru poručio: "Vi ste bolesni u glavu".

Mora se priznati da je Perućica jedan od prvih muškaraca sa estrade koji je otišao na zatezanje lice i sve objavio na Instagramu.

On je inače poznat kao neko ko drži do sebe, te su mnoge koleginice otkrile da im veoma često i ulepšava slike na društvenim mrežama budući da je Fotošop doktorirao.

Takođe, voli da pored sebe ima, takođe, sređenu lepšu polovinu, pa je izjavom fascinirao mnoge.

- Volim pored sebe da imam ženu za kojom će i drugi da se okrenu, a ne da samo ja gledam u nju. Volim kad se moja žena obuče atraktivno - istakao je pevač i dodao da je on glavni krivac za njene provokativne fotografije na Instagramu.

- Ja je fotografišem, ali slika i ona mene, naučio sam je sve što je potrebno - rekao je ranije kroz smeh.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike