"Malo smo se svađali, puno zavoleli!" Anđelka Prpić podelila emotivne trenutke i pokazala kako se oseća u jeku skandala!

11.01.2023

16:49

1

Glumičin osmeh na licu govori sve

"Malo smo se svađali, puno zavoleli!" Anđelka Prpić podelila emotivne trenutke i pokazala kako se oseća u jeku skandala!
Anđelka Prpić - Copyright Snimanje serije "Šetnja sa lavom" Promo/Nemanja Miščević

Posle turbulentog perioda, kada se našla u centru skadanala sa bivšim prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića, ostala u drugom stanju, Anđelka Prpić, se posvetila svom životu i poslu.

Glumica se dostojanstveno drži i ne komentariše medijske navode i priče koje kruže, te vredno radi na novim projektima i ulogama.

Anđelka se nedavno oglasila i na svom Instagramu, pa otkrila da je sve dobro i da će biti još bolje, čime je stavila do znanja kako se oseća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Sada je progovorila o ulozi u seriji "Šetnja sa lavom", u kojoj glavne uloge tumače ona i glumac Andrija Kuzmanović.

- Najlepši deo procesa ne vidite, ali verujte na reč mi smo uživali, mučili se, baš trudili, malo svađali, puno zavoleli i taaa daaaaaa - napisala je Anđelka u opisu niza fotografija.

Kako mediji prenose, Anđelka se navodno odlučila da napravi tajno venčanje sa novim izabranikom Markom Ž.sa kojim čeka prinovu. Vest o trudnoći je navodno ubrzala proces oko stupanja u brak, a zbog skandala u medijima sve će se odvijati u tajnosti.

Njenom novom partneru takođe smeta što glumica i dalje nosi prezime bivšeg supruga, a spekuliše se da će nakon venčanja uzeti njegovo prezime.

Instagram printscreen/andjelkap
Anđelka sa bivšim mužem i novim dečkom

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike