Marija Kilibarda prvi put u javnosti sa dečkom: Voditeljka otkrila da li je prstenje spremno

01.02.2023

08:14

0

Dečko je došao da je podrži na promociji nakita koju je sinoć održala

Marija Kilibarda prvi put u javnosti sa dečkom: Voditeljka otkrila da li je prstenje spremno
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda već tri godine uživa u ljubavi sa Banetom Vučelićem, a do sada nismo imali priliku da ih vidimo zajedno u javnosti. 

Kilibarda je odlučila da svoj emotivni život čuva ljubomorno samo za sebe, a a sinoć je napravljen presedan, kada je na njenoj promociji kolekcije nakita, izabranik došao da je podrži. 

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Kilibarda

Sve vreme su bili jedno uz drugo, smeškali se, razgovarali sa prijateljima, a Kilibarda je otkrila da li će uskoro izgovoriti sudbonosno "da" i da li je prstenje spremno. 

- Nema burme još uvek, ne, ja neke stvari saznajem iz medija, to pišu tako... Nismo još "dobacili" do prstenja. Ponekad se zabavljam kad čitam te naslove. Često se i iznerviram - kazala je na početku Marija Kilibarda.

- Ne bih krila takve stvari kao što su brak, burma. Obećavam da ću reći medijima, evo... Tu smo, živimo ljubav, sreću, pokušavamo stvarno da živimo u partnerstvu jednom. Bila je i korona, dve godine... Znate, kad stupite u odnos sa nekim, pa vas odmah zaključaju, onda nemate kud! Vi se upoznajete i sve ono najgore i ono najbolje izlazi iz vas - navela je Marija.

- Vi se dopadnete jedno drugom i odjednom ste zaključani... Onda tu nastane ili totalni kolaps ili kreće jedna duboka ljubav. Da kucnem u neko drvo, evo, kod nas je bilo ovo drugo - kazala je Marija.

Podsetimo, u intervjuu za 24sedam Vučelićeva majka, glumica Ljiljana Dragutinović je istakla da je oduševljena budućom snajom.

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike