Aca Lukas otkazao nastupe: Ovo mi se desilo prvi put u poslednje dve godine

23.12.2022

16:24

0

Pevač se obratio pratiocima na Instagramu otkrivši razlog zbog kog neće održati zakazane nastupe

Aca Lukas otkazao nastupe: Ovo mi se desilo prvi put u poslednje dve godine
Aca Lukas - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Folker Aca Lukas ove godine je radio punom parom, a previše poslovnih obaveza ga je očigledno iscrpelo i dovelo do pada imuniteta, te je Lukas obavestio fanove da se razboleo i da će morati da otkaže nastup, što mu se do sada nije dešavalo.

- Dragi moji, obzirom da sam se razboleo i da imam visoku temperaturu biću prinuđen da otkažem po prvi put u posldenje dve godine nastupe u Ćazinu, Gradišći i Doboju - napisao je on, ističući da se nada novom druženju u što skorije vreme.

Instagram printscreen/aleksandar_vuksanovic_official
Aca Lukas otkazao nastup zbog temperature

- Nadam se da ću brzo ozdraviti kako bi mogli da nastavimo druženje! Svi oni koji su kupili karte za pomenute nastupe biće obavešteni za nove datume. Hvala na razumevanju. Voli vas vaš Aca Lukas.

Podsetimo, Lukas je ove godine organizovao dve pune Arene, ali i brojne koncerte širom Srbije i regiona, a o njegovim nastupima se i te kako priča. 

Tokom proteklih 12 meseci, Lukas je dva puta primljen u bolnicu zbog stomačnih tegoba koje su usledile jer se pevač preforsirao sa nastupima. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

 

- Svi koji ste zabrinuti za mene, nemate razloga. Usled prekomernog posla u studiju, kao i na nastupima, moje telo se malo premorilo i dalo mi je znak da je vreme da ga malo oporavim. Iz razloga što verujem našem državnom zdravstvu, nalazim se u Kliničkom centru gde će mi uraditi sve neophodne analize i pretrage. Nadam se vrlo brzom oporavku jer me čeka puno posla oko novih spotova, pesama, nastupa... - napisao je Lukas tada na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike