Barbara Bobak o bakšišu: Radim kraće, zarađujem više, a kolege kradu i samožive su

19.01.2023

14:42

0

Status Bobakove na estradi se promenio

Barbara Bobak o bakšišu: Radim kraće, zarađujem više, a kolege kradu i samožive su
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Barbara Bobak je otkrila da se njen status na estradi promenio. Radi kraće, a više zarađuje. Osim toga, ona je otkrila i da među kolegama često vlada netrpeljivost i rasprava zbog zarade.

- Trudim se da budem raspoložena i da sve bude super. Naravno, razlika od pre i sada je to što radim kraće, imam blokove pevanja i za više para - rekla je pevačica, koja je potom bez ustručavanja dala sud o podeli bakšiša. 

24sedamTV
Barbara Bobak

- Što se tiče kolega i estradnog sveta ne znam šta bih rekla. Ja sam malo ljudi upoznala i nisam neko ko se preterano kreće, zapravo sam jako asocijalna. Većina kolega se postavilo fer prema meni. Ali događale su se i razne ružne stvari, pokušaji reketiranja i ostalo - započela je Bobakova, pojasnivši kako dolazi do reketiranja: 

Privatna arhiva/Barbara Bobak
Barbara Bobak

- Razne priče su tu, pogotovo oko para kada radite zajedno. Pokušavaju da kradu pare, a ja ne podnosim te rasprave ni o parama ni o čemu. To rade pozante kolege. Jako su samoživi i nemaju poštovanje prema bilo čemu - ispričala je Barbara u emisiji „Puls Srbije“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike