Mira Škorić pobesnela zbog pitanja o Ceci, a na jednom nastupu je plakala kao kiša zbog ovoga

04.02.2023

12:50

1

Veliki je emotivac, te su je sećanja na drage ljude i rasplakala

Mira Škorić pobesnela zbog pitanja o Ceci, a na jednom nastupu je plakala kao kiša zbog ovoga
Mira Škorić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Bile su prijateljice, koleginice, kume, a danas ne razgovaraju jedna sa drugom. To je kratak opis odnosa Cece Ražnatović i pevačice Mire Škorić. Kako je zadnjih dana jedna od glavnih tema na estradi članak iz 1991. godine, koji je pisao o životu Svetlane Cece Ražnatović, a naročito o periodu pre nego što se udala za Željka Ražnatovića Arkana.

U jednom delu je detaljno objašnjeno i kako je izgledalo Cecino bekstvo od roditelja, a navodno joj je u tome pomogla tadašnja drugarica pevačica Mira Škorić. Ipak, pevačica o ovome nije želela ni reč. 

Antonio Ahel/ATAImages
Mira Škorić

- Zbog toga ste došli? Ne bih to komentarisala, ja sam ovde došla da pevam, radim i ispoštujem medije. Ako imate neko pitanje kako treba onda ću odgovoriti, a za ovo nemam komentar - rekla je pevačica.

Iako nije htela da komentariše temu o koleginici, Škorićeva je bila raspoložena da priča o filmu koji se snima o životu Džeja Ramadanovskog.

- Džej je istinska legenda i svima nama mnogo nedostaje. Ali svi oni žive kroz pesme, ja rado pevam njihove pesme, oni su ostavili neizbrisiv trag - rekla je pevačica, pa je otkrila da li je zaplakala nekad na nastupu:

ATAImages/Stefan Tomašević
Džej Ramadanovski

- Jesam, baš nedavno. Pevala sam „Ivanova korita” i imala sam neki film, jer Merima Njegomir je bila jedna diva i izvanredan vokal. Dosta smo se družili po snimanjima, bila je jedna dama, jednostavno sam imala film i viziju ispred sebe. Dosta njenih pesama je postalo jako slušano, velikani žive kroz pesme - rekla je Mira Škorić za Kurir. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike