Ceca Ražnatović izrevoltirana pitanjem o Miri Škorić: Da li sam je ja pomenula? (VIDEO)

04.10.2021

12:29

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je stigla na snimanje nove emisije u studio na Košutnjaku i komentarisala saradnike u svom timu

Ceca Ražnatović izrevoltirana pitanjem o Miri Škorić: Da li sam je ja pomenula? (VIDEO)
Copyright 24sedam

Ceca Ražnatović stigla je danas na novo snimanje "Zvezda Granda", a prethodno je odgovorila na nekoliko pitanja medijskim ekipama koje su je čekale

Nju su najpre upitali da li će Ivana Peters biti u njenom timu, te je Ceca potvrdila to.

- Naravno, ko nju ne bi priželjkivao? Ona je naš vrhunski pevač, ja je privatno obožavam i zato sam je i tražila u svom timu i potrudićemo se da krajnje profesionalno radimo sa kandidatima - rekla je Ceca, a zatim je na pitanje 24sedam o Miri Škorić odgovorila kratko. S obzirom na to da je u timu Jelene Karleuše, osim Ivane Peters, bila svojevremeno i Mira Škorić, upitali smo Cecu ima li šanse da sarađuje sa nekadašnjom prijateljicom.

24sedam
 

- Da vas pitam nešto, da li sam ja ikog drugog pomenula, da biste imali ovaj šlagvort na to? Samo Ivanica. Ne znam, nisam se bavila... - poručila je Ražnatovićka.

Inače, pevačica je i sada došla lepo stilizovana na snimanje, u plavoj haljini uz telo, uz koje je kombinovala viseće minđuše.

Inače, Mira Škorić i Ceca Ražnatović već godinama unazad ne pričaju. Mira je ranije ispričala da ne postoji nikakva mogućnost da se njih dve pomire, a navodno su im se putevi razišli jer joj Ražnatovićka nije izjavila saučešće kada joj je preminula majka, a tada su bile nerazdvojne. 

- Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta - govorila je Mira Škorić ranije i dodala: 

24sedam
 

- Nije me pozvala, niti mi je poslala poruku. Eto, Ceca to nije učinila. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala - izjavila je Mira koja je dodala da nema nameru da se prva javi Ceci.

- Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se - objasnila je Škorićeva.

Podsetimo, dok je Karleuša bila u "Zvezdama Granda", Ivana Peters i Mira Škorić bile su njene uske saradnice, koje su u njenom timu radile sa kandidatima. Međutim, dolaskom Cece u muzičko takmičenje, Ivana je nastavila saradnju sa "Grandom", a Škorićeva po svemu sudeći neće.

U video snimku ispod, pogledajte kako je Ceca reagovala na pitanje o Škorićevoj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike