Mira Škorić otkrila da li je napustila "Zvezde Granda" zbog Cecinog dolaska u žiri!

04.10.2021

13:16 >> 13:20

0

Autor: Marija Mitić

Ražnatovićeva je prethodno na pomen imena nekadašnje bliske prijateljicei kume bila zatečena i vidno uznemirena

Mira Škorić otkrila da li je napustila "Zvezde Granda" zbog Cecinog dolaska u žiri!
Mira Škorić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je dolaskom u muzičko tamičenje "Zvezde Granda" okupila svoj tim ljudi koji će raditi sa kandidatima, a kako je navela među njenim saradnicima će se naći Ivana Peters koja je ranije sarađivala sa Jelenom Karleušom. Inače, deo ovog tima je ranije bila i pevačica Mira Škorić, sa kojom Ceca godinama unazad ne govori. 

Na pitanje ekipe 24sedam da li će Ražnatovićka u svoj tim uključiti i Škorićevu, pevačica se uznemirila, što je bio i razlog da pozovemo i Miru i pitamo je za njenu stranu priče. 

24sedam
 

- Da vas pitam nešto, da li sam ja ikog drugog pomenula da biste dali ovaj šlagvort na to? Samo Ivanica. Ne znam, nisam se bavila time - poručila je Ražnatovićka za medijske ekipe, a evo šta o celoj situaciji kaže Mira Škorić za 24sedam.

Miru smo najpre upitali zbog čega više nije deo "Zvezda Granda", kao i koji su razlozi da ovaj šou napusti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

 

- Pa, Jelena Karleuša nije više u "Zvezdama Granda", pa tako nisam ni ja u njenom timu. Ivana Peters i ja smo radile sa Jelenom. Ona je moja drugarica, neka radi sa Cecom, sve najlepše im želim. Ivana je sjajan vokal i mnogo će doprineti, svoje znanje će sigurno preneti na kandidate. 

Mira nam je potom otkrila da više neće učestvovati u "Zvezdama Granda" zbog ličnih obaveza, a ne zbog Cecinog dolaska u žiri.

- Odlučila sam se na to isključivo iz privatnih razloga, imam neke druge prioritete, nema to nikakve veze sa tim. Snimam pesme, pa nemam vremena. Ali, ja sam naravno uvek na usluzi produkciji i oni to znaju. U principu, nikad se ne zna. Može doći do toga i da se vratim, imam ponude i od ostalih, ozbiljnih mentora, pa ću videti, sve zavisi od mojih prioriteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

 

Mira nije želela da nam otkrije sa kojim od mentora bi najradije sarađivala, ali kaže da bi birala najbolje.

- Ja se priklanjam najvrednijima. Svi su super, svi jako puno rade sa kandidatima. Znam kada sam radila sa Jelenom, po 10, 12 sati smo provodili u studiju. Baš sam sve emotivno proživljavala. Sve vreme sam bila s njima, to su divna deca.

Mira nam je potom rekla i da joj ne nedostaju preterano snimanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

 

- Provela sam tamo dve godine, to nije malo. Nisam ja baš nešto željna snimanja, posle toliko godina pred kamerama. Ali, stvarno volim tu dečicu, bilo mi je divno. Tu je produkcija, tu je ceo žiri, moja kuma Ana Bekuta, znam koliko sebe daje. Mi smo se svi družili, naš tim sa Aninim timom i bilo je to jedno prelepo iskustvo - završava Mira za naš portal.

Podsetimo, dok je Karleuša bila u "Zvezdama Granda", Ivana Peters i Mira Škorić bile su njene uske saradnice, koje su u njenom timu radile sa kandidatima. Međutim, dolaskom Cece u muzičko takmičenje, Ivana je nastavila saradnju sa "Grandom", a Škorićeva po svemu sudeći neće.

Printscreen Youtube
 

Inače, Mira Škorić i Ceca Ražnatović već godinama unazad ne pričaju. Mira je ranije ispričala da ne postoji nikakva mogućnost da se njih dve pomire, a navodno su im se putevi razišli jer joj Ražnatovićka nije izjavila saučešće kada joj je preminula majka, a tada su bile nerazdvojne. 

- Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta - govorila je Mira Škorić ranije i dodala: 

- Nije me pozvala, niti mi je poslala poruku. Eto, Ceca to nije učinila. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala - izjavila je Mira koja je dodala da nema nameru da se prva javi Ceci.

Printscreen Youtube
 

- Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se - objasnila je Škorićeva ranije za medije.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike