Mira Škorić ne može da svari Cecu! Pobesnela na pomen njenog imena: Ko je ona? Mogu da budem jako bezobrazna (VIDEO)

08.12.2021

13:16

0

Autor: Marija Mitić

Pitanje o eventualnom pomirenju sa nekadašnjom prijateljicom i kumom, Škorićeva nije htela ni da čuje

Mira Škorić ne može da svari Cecu! Pobesnela na pomen njenog imena: Ko je ona? Mogu da budem jako bezobrazna (VIDEO)
skoric_30012019_0016 - Copyright ATAImages/ A.A.

Nekadašnje kume i bliske prijateljice Mira Škorić i Svetlana Ceca Ražnatović već dugo su u svađi, a njihov sukob nastao je, kako se govorilo u medijima, jer Ražnatovićeva nije izjavila saučešće Škorićevoj kada joj je preminula majka.

Kada je Ceca, početkom jeseni, došla u muzičko tamičenje "Zvezde Granda" kao stalni član žirija, na mestu Jelene Karleuše, ona je okupila svoj tim ljudi koji će raditi sa kandidatima. Među njenim saradnicima je i nekadašnja Karleušina saradnica, pevačica Ivana Peters, dok Mira Škorić, koja je to takođe ranije bila, sada svakako nije deo tima. 

Priča je, naime, počela na jednom od snimanja "Zvezda Granda", kada je ekipa redakcije 24sedam upitala Svetlanu Cecu Ražnatović da li će u u svoj tim uvrstiti i Miru Škorić, s obzirom da bi onda nekadašnji tim Jelene Karleuše bio potpun. Ona je tada burno reagovala rekavši:

- Da vas pitam nešto, da li sam ja ikog drugog pomenula da biste dali ovaj šlagvort na to? Samo Ivanica. Ne znam, nisam se bavila time - poručila je tada Ražnatovićka, o čemu su sada Miru Škorić upitale medijske ekipe.

 - (smeh) Nikad čula za to. Ne zanima me osoba. Kako ona mene može da zadrži u timu, ne razumem, ko je ona - rekla je ljutito Mira, a pitanje o eventualnom pomirenju nije htela ni da čuje.

 - Neću uopšte da komentarišem osobu. Ako ste došli da me provocirate ovde, možemo drugačije da pričamo, mogu da budem užasno bezobrazna - pobesnela je na novinare Mira.

Podsetimo, Mira je ranije za 24sedam otkrila pravi razlog zbog kog je jedno vreme, nakon Cecinog dolaska u žiri, nije bilo u "Zvezdama Granda".

- Pa, Jelena Karleuša nije više u "Zvezdama Granda", pa tako nisam ni ja u njenom timu. Ivana Peters i ja smo radile sa Jelenom. Ona je moja drugarica, neka radi sa Cecom, sve najlepše im želim. Ivana je sjajan vokal i mnogo će doprineti, svoje znanje će sigurno preneti na kandidate. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

 

- Odlučila sam se na to isključivo iz privatnih razloga, imam neke druge prioritete, nema to nikakve veze sa tim. Snimam pesme, pa nemam vremena. Ali, ja sam naravno uvek na usluzi produkciji i oni to znaju. U principu, nikad se ne zna. Može doći do toga i da se vratim, imam ponude i od ostalih, ozbiljnih mentora, pa ću videti, sve zavisi od mojih prioriteta - rekla je Mira Škorić za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike