Bogatstvo Saše Popovića: Jahta, luks stanovi, vila na Bežaniji i skupi automobili! Nema šta nema, na ovo troši milione

03.02.2023

20:33

0

Kreativni direktor "Granda" je vredno radio i dobro zaradio

Bogatstvo Saše Popovića: Jahta, luks stanovi, vila na Bežaniji i skupi automobili! Nema šta nema, na ovo troši milione
Saša Popović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović važi za jednog od najmoćnijih i najbogatijih ljudi u svetu šoubiznisa.

Kada je odlučio da proda "Grand" produkciju, koju je osnovao sa kumom i koleginicom Lepom Brenom, pevač se nije libio da troši svoje milione, koje je zaradio što od toga, što od drugih poslova.

U čemu se ogleda njegovo bogatstvo

Popović poseduje jahtu koja je usidrena na Hrvatskom primorju, kao i luksuznu nekretninu u Opatiji koja vredi skoro pola miliona evra.

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Popović

Takođe, njegov vozni park obiluje skupocenim četvorotočkašima, koji se kreću i do 180.000 evra, koliko košta njegov BMW I8.

Popović, kako se navodi, voli da skuplja i ručne satove, a samo za jedan je navodno iskeširao 50 hiljada evra.

Njegov dom na Bežanijskoj kosi važi za jedan od najskupljih u Beogradu, a u njemu živi sa suprugom Suzanom i uredili su ga baš po svojoj meri.

Pevač je počeo da ulaže i u nekretnine, pa je tako sa svojim partnerima počeo izgradnju kompleksa stanova na Bežanijskoj kosi, koje će mu prodavati Viki Miljković. 

Ne vole da ističu bogatstvo

Saša, kao ni njegova supruga Suzana, ne vole da se hvale svojim bogatstvom. Pevačica je jednom prilikom ispričala da joj se zbog priča oko toga desilo da ih opljačkaju, zbog čega još uvek ima traume.

- Priče o našem bogatstvu su nam oduvek pravile problem. Zbog cifara koje su se provlačile kroz javnost opljačkani smo pre nekoliko godina, a ja još uvek vučem traume zbog tog događaja. Nikada nismo isticali luksuz ili voleli da se hvalimo. Vodimo sasvim normalan život, a sve što smo napravili napravili smo svojim radom i trudom. Opasno je pričati o bogatstvu i milionima onda kada imate decu - ispričala je ona svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike