Popović provozao besnu limuzinu od 180.000 evra, pa gospodski ispozirao! (VIDEO)

24.10.2022

15:11

1

Saša je danas došao u dobrom raspoloženju na snimanje nove emisije muzičkog šou programa „Zvezde Granda”

Popović provozao besnu limuzinu od 180.000 evra, pa gospodski ispozirao! (VIDEO)
Saša Popović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović danas je došao u dobrom raspoloženju na snimanje nove emisije muzičkog šou programa „Zvezde Granda”, u svojoj novoj besnoj mašini od 180.000 evra.

Bivši direktor „Granda” je u provozao novi crni „Porše” Košutnjakom, a svi blicevi su bili upereni u njega. Popović je inače, ljubitelj i kolekcionar ozbiljnih i retkih primeraka, uglavnom sportskih automobila, a nije nepoznanica i da ima čitav vozni park. 

Popović se parkirao na posebnom parkingu, a nakon izlaska i kratko prokomentarisao kroz šalu:

- Znao sam da nisam trebao da dođem u novoj mašini - rekao je Popović, a potom i ispozirao za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Sa predstavnicima sedme sile, Popović je otvoreno pričao o prelasku emitovanja „Zvezda Granda” na televiziju Pink:

 - U proteklih osam godina nikakve zle krvi nije bilo između nas, jednostavno to je bio splet okolnosti da mi tada sa Pinka pređemo na Prvu. I posle toliko godina postoji mogućnost čak i da se Brena ponovo pojavi na Pinku, zašto da ne?! Jer smo sada svi mi saradnici. Emisije koje smo gledali na Prvoj, sada će biti na Pinku. Imali smo i tamo veliku gledanost, ali kako je Pink naša najgledanija televizija, sigurno ćemo biti još gledaniji - rekao je Popović. 

Inače, Popović, pored pomenutog „Poršea“ ima i smarta za gradsku vožnju, poseduje i automobile marke „BMW i8“, „Mercedes GL 350“, „Mercedes ML 320“, kao i dva automobila na električni pogon marke BMW, a vrednost luskuznih mašina koje vozi se procenjuje na više od pola miliona evra.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike