Zato je Popovićeva vila jedna od najluksuznijih u gradu! Raskošan nameštaj, klavir, staklena vrata - nema šta nema! (FOTO)

11.09.2022

06:45

3

Porodica već dugo uživa u ovoj kući koja se nalazi na Bežanijskoj kosi u Beogradu

Zato je Popovićeva vila jedna od najluksuznijih u gradu! Raskošan nameštaj, klavir, staklena vrata - nema šta nema! (FOTO)
Suzana Jovanović i Saša Popović - Copyright ATA Images/A.A./Instagram screenshot grand_televizija

Suzana Jovanović i Saša Popović su pre izvesnog vremena svili svoje porodično gnezdo na Bežanijskoj kosi. Svakom ćošku kuće su se, čini se, posvetili s maksimalno pažnje, tako da ona godinama „nosi titulu" jedne od najluksuznijih u Beogardu.

Otvorivši vrata kamerama jednom prilikom, pokazali su da svaki član ima svoj kutak, ali da i te kako uživaju zajedno u dnevnom boravku, te prostranom dvorištu.

Svetle zidove krasi mnogo šta - od svetla, preko uređaja, umetnina... Porodične fotografije su uredno uramljene, a u fokusu sobe svakako je beli klavir, koji Saša s vremena na vreme zasvira. Posebnu toplinu domu, pored toga, daje i kamin. 

Saša Popović, Instagram screenshot / grand_televizija
 

Ovde, takođe, imaju i šank, pa je jasno da vrlo dobro znaju kako da ugode sebi, kao i onima koji bi im došli u goste.

Inače, Popoviči u dvorištu pored velike imaju i jednu manju, pomoćnu kuću, do koje takođe vodi uredna staza. Obe su ušuškane iza visokih ograda, gvozdene kapije i prava su oaza mira Saše i Suzane.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike