Suzana Jovanović za svadbu sina platila tašnu u vrednosti jednog džipa! Ovaj model je jedan od najskupljih na svetu (FOTO)

20.05.2022

12:01

23

Supruga Saše Popovića ima dobar ukus, a zbog posebnog dana potrudila se da bude tip-top

Suzana Jovanović za svadbu sina platila tašnu u vrednosti jednog džipa! Ovaj model je jedan od najskupljih na svetu (FOTO)
tašna - Copyright 24sedam

Suzana Jovanović i Saša Popović juče, 19. maja, oženili su sina Danijela, a za gala slavlja sve je bilo savršeno isplanirano.

Svi su, naravno, jedva čekali da vide mladu i njenu venčanicu, Danijelovu dugogodišnju devojku Tijanu, ali i kako su se za taj dan doterali Popovići.

Suzana je ponela narandžasti komplet sa ljubičastom koljušuljom, a svima je za oko zapala njena preskupa tašna marke "Hrmes Birkin". 

Instagram printscreen
Suzana, Saša i Aleksandra

Kako su i za svadbu iskeširali veliku svotu novca, nisu štedeli ni za stajling, a mladoženjina majka imala je najskuplji stajling i to upravo zbog tašne.

Kako smo pronašli na zvaničnoj stranici ove kompanije koja prodaje najskuplje tašne, Suzana ju je platila čak 21.450 evra. Ruku na srce, ova firma prodaje modele koji idu čak do 150.000 evra, ali je Sašina supruga ponela ovu sa nižom cenom, ali ne i najjeftiniju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Popovići u uhvaćeni u šopingu pre svadbe Danijela

Model torbe koji je Jovanovićeva uklopila sa kompletom izašao je 2016. godine i više nije u prodaji. Iako je skupa, tašna koju ona ima spada u klasičnije modele, pa tako ima kratke ručke i metalne delove od kojih je jedan katanac, po čemu su ove torbe prepoznatljive. 

Inače, ove tašne uglavnom se prave od najfinije teleće kože, iako u ponudi imaju i ostale vrste, a bilo koji detalji napravljeni su od plemenitih metala, a gotovo da se sve prave u limitiranim serijama.  

Kako su Popovići izgledali na venčanju svog sina, pogledajte u galeriji ispod.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike